Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2019 » Лютий » 3 » ADIDAS FOOTBALL ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ БУТСИ

Розміщення новин компаній

ADIDAS FOOTBALL ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ БУТСИ

adidas Football представляє бутси X18+, Predator 19+, NEMEZIZ18+ 360 AGILITY, а також COPA 19+ у лінійці Exhibit Pack. Кожна з моделей стане справжньою знахідкою для професійних гравців і аматорів футболу: X18+ дозволять поліпшити швидкісні характеристики, Predator 19+ гарантують абсолютний контроль над м'ячем, NEMEZIZ 18+ забезпечать максимальну маневреність на поле, а COPA 19+ дозволять досягти максимальної свободи руху.

Бутси X18+ створені, щоб забезпечити стійкість і підтримку найшвидшим гравцям. Верх без шнурків та м'який матеріал SPEEDMESH надійно фіксують стопу, не обмежуючи її рухливість, а занижений «носок» CLAW COLLAR з еластичної тканини забезпечує додаткову фіксацію. Супертонке волокно SKELETAL WEAVE дозволяє не втрачати контроль м'яча й відчуття невагомості. Ультралегка перфорована підошва SPEEDFRAME й мінімалістична конструкція в поєднанні з литим задником 3D MOULDED HEEL забезпечують фіксацію й стабільність стопи під час динамічних ривків.

Провідні гравці світу, такі як Мохаммед Салах, Габріел Жезус та Гарет Бейл, вийдуть на поле в нових бутсах X18+ вже в січні. Габріел Жезус зазначив: «На полі мені необхідні вибухова швидкість і енергія, щоб переграти кращих захисників у світі. Бутси X18+ виводять мою гру на новий рівень, дозволяючи рухатися швидше й розривати оборону суперника протягом усього матчу».

Взуття для гри на коробці й на вулиці виконана з використанням аналогічних матеріалів, що і бутси для стадіону.

Модель Predator 19+ гарантує покращений контроль м'яча завдяки безшнурковій системі PURECUT LACELESS, а технологія FORGED KNIT забезпечує стабільність стопи під час динамічних ривків. Підошва із застосуванням технології BOOST ™ повертає енергію при кожному кроці.

Еластичний носок SOCKFIT COLLAR виконаний з матеріалу Primeknit й забезпечує посадку за формою стопи, а верхній шар з матеріалу CONTROLSKIN гарантує покращений контакт з м'ячем, в той час як система ANATOMICAL UPPER надійно фіксує п'яту.

Поль Погба, півзахисник «Манчестер Юнайтед»: «Кожного разу виходячи на поле, я прагну контролювати гру з першої й до останньої хвилини. Predator обирають гравці, для яких важливо повністю володіти ситуацією, і нова версія бутс допомагає найбільш ефективно контролювати м'яч, лінію півзахисту й усе поле».

Exhibit Predator19+ також доступні у версії для коробки й вулиці для повсякденної ходьби.

Модель NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY розроблена для найбільш маневрених гравців на полі. Верх нових бутс виконаний із застосуванням технології AGILITYBANDAGE і TORSIONTAPES й тим самим забезпечує надійну фіксацію стопи, а додаткова підтримка щиколотки знижує ризик травми навіть при різкій зміні напряму руху на високій швидкості. Структура матеріалу AGILITYKNIT 2.0 надає бутсам легкості й гарантує щільну посадку.

Бутси, виконані в яскраво-жовтому кольорі, можна буде побачити на найкращих гравцях світу, включаючи Роберто Фірміно й Джессі Лінграда. Роберто Фірміно поділився враженнями: «Для мене головним критерієм при виборі своєї пари бутс є те, щоб вони підходили до мого стилю й допомагали мені вести свою гру. NEMEZIZ забезпечують неймовірну маневреність, допомагаючи мені вільно переміщатися по полю та створювати небезпечні моменти для суперників».

Нові NEMEZIZ 18+ 360 також доступні у версії для коробки та для вулиці. Бутси виконані в тому ж кольорі, що й модель для гри на полі та оснащені аналогічними технологіями для маневреності.


Модель COPA 19+ незмінно користується авторитетом серед шанувальників футбольної класики. Внутрішня конструкція з накладками зі спіненого матеріалу і формована устілка ortholite забезпечують амортизацію й комфорт. Еластичний носок SOCKFIT повторює форму стопи та гарантує ідеальну посадку, а анатомічна верхня частина створює відчуття ходьби босоніж.

Внутрішня конструкція X RAY VAMP дозволяє зменшити ковзання, а завдяки безшнурковому верху PURECUT збільшується область контролю м'яча. Ультралегка конструкція підошви COMFORTFRAME стабілізує рух і збільшує зчеплення. Форма й розташування шипів розроблені для поліпшеної маневреності під час гри.

Пауло Дибала, форвард італійського клубу «Ювентус» та збірної Аргентини, поділився враженнями: «Я завжди любив COPA за їх класичний дизайн і функціональність - в них дуже легко контролювати м'яч. Це підходить як моєму характеру гри, так і моєму персональному стилю. У новій версії бутс поєднуються передові технології й прогресивний дизайн, тож я з нетерпінням чекаю, як COPA 19+ прокачають мою гру».

Нові бутси вже у продажу в фірмових магазинах adidas.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 580 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz