Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2020 » Липень » 16 » ADIDAS ORIGINALS І GIRLS ARE AWESOME ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ КАПСУЛЬНУ КОЛЕКЦІЮ SUPERSTAR

Розміщення новин компаній

ADIDAS ORIGINALS І GIRLS ARE AWESOME ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ КАПСУЛЬНУ КОЛЕКЦІЮ SUPERSTAR

adidas Originals і Girls Are Awesome об'єдналися для створення оригінальної інтерпретації легендарного силуету Superstar. Girls Are Awesome – це прогресивний бренд і розвиваюча медіа-платформа для людей, готових змінювати навколишній світ. В рамках колекції була представлена кольорова візуальна кампанія, в якій взяли участь яскраві представники спільноти Girls Are Awesome.

Колаборація є не першим прикладом співпраці adidas Originals і Girls Are Awesome: раніше вони вже працювали над деякими проєктами, в числі яких була студія Future в Берліні. Колекція уособлює початок нової серії спільних проєктів німецького бренду спортивного одягу та передового творчого колективу. Girls Are Awesome твердо вірять в те, що важливо просувати культурні цінності через яскравих представників суспільства. Вони прагнуть підвищити залученість жінок в сучасні процеси розвитку суспільства, надихнути і розширити їх можливості по всьому світу. Завдяки соціальним ініціативам і партнерству, разом з постійно зростаючою спільнотою платформи, Girls Are Awesome вносять позитивні зміни в цьому напрямку через культуру, управління і практичні навички.

Колекція взуття включає в себе дві унікальні інтерпретації культового силуету Superstar. Фірмовими деталями нових моделей з колаборації є масивна підошва, райдужна п'ятка, яка переливається, класичні шнурки і верх, виконаний в крижаному рожевому і світло-сірому відтінках. Кросівки Superstar з капсульної колекції прикрашені написом «Girls Are Awesome» і продаються разом зі спеціальними устілками, виготовленими за індивідуальним замовленням.

Кросівки Superstar х Girls Are Awesome у продажу з 18 липня в магазині adidas Originals в ЦУМ (м. Київ, вул. Хрещатик, 38).
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 555 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz