Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2022 » Січень » 24 » ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ВЕРСІЮ ЛЕГЕНДАРНИХ БУТС PREDATOR — PREDATOR EDGE

Розміщення новин компаній

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ВЕРСІЮ ЛЕГЕНДАРНИХ БУТС PREDATOR — PREDATOR EDGE

adidas представляє PREDATOR EDGE — інноваційну версію легендарних бутс, які забезпечують футболістів новими можливостями у грі.

Силует бутс розроблений з використанням технології adidas ZONE SKIN, яка вперше з'явилася цього сезону. ZONE SKIN являє собою прогумовані пластини, зосереджені в бічних частинах бутс та носовій частині, які дають гравцям підвищений контроль над м'ячем та впевненість на полі.

Ще одним оновленням у дизайні стала шипована підошва з технологією FACETFRAME, яка сприяє кращому зчепленню з поверхнею та стабілізує крок гравця. Спеціальна конструкція підошви з обтяженням у ділянці носової частини перерозподіляє енергію при ударі по м'ячу, збільшуючи ударну силу.

Модель PREDATOR EDGE, створена напередодні чемпіонату Європи з футболу серед жінок та втілює ідею подолання стереотипів у футболі. У нових бутсах PREDATOR EDGE гратимуть ключові футболістки adidas, серед яких Венді Ренар, Крістіану Ендлер, Еббі Далькемпер та Тоні Дагган.

Нові бутси Predator Edge доступні в магазинах adidas та на сайті adidas.ua.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 602 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz