Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Жовтень » 12 » ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ ОСІННЬО-ЗИМОВУ КОЛЕКЦІЮ 2021-2022 ТА ПЕРШУ ГЛАВУ КАМПАНІЇ «ПІДКОРЯЮЧИ МІСЬКІ ВЕРШИНИ»

Розміщення новин компаній

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ ОСІННЬО-ЗИМОВУ КОЛЕКЦІЮ 2021-2022 ТА ПЕРШУ ГЛАВУ КАМПАНІЇ «ПІДКОРЯЮЧИ МІСЬКІ ВЕРШИНИ»

Adidas представляє нову осінньо-зимову колекцію 2021-2022. У яскравій кампанії «Підкоряючи міські вершини» взяли участь футболіст Микола Шапаренко та дзюдоїстка Дар'я Білодід. Герої борються зі стихією у міському середовищі, мотивуючи на різноманітні активності навіть в умовах негоди.

Колекція, натхненна походами та гірськими сходженнями, поєднує міський стиль і технології аутдорного екіпірування. У лінійці представлені утеплена непромокаюча куртка Traveer RAIN.RDY, а також черевики для хайкінга Terrex Free Hiker COLD.RDY, Trailmaker COLD.RDY та Terrex Snowpitch. Моделі захищають від несприятливих погодних умов і дозволяють відчувати себе комфортно при будь-якій температурі.

УТЕПЛЕНА КУРТКА TRAVEER RAIN.RDY

Утеплена модель із синтетичним наповнювачем і водовідштовхувальним покриттям забезпечує комфорт і зігріває в будь-яку погоду. Дизайн доповнений високим коміром, капюшоном і шнурком по нижньому краю для додаткового захисту від вітру. До складу моделі входить серія високоефективних перероблених матеріалів Primegreen в межах зобов'язань adidas по скороченню пластикових відходів.

TERREX FREE HIKER COLD.RDY

Кросівки adidas Terrex Free Hiker створені для максимального комфорту під час тривалих прогулянок в будь-яку погоду. Верх з матеріалу Primeknit з технологією COLD.RDY і водовідштовхувальним утеплювачем щільно облягає стопу та дарує комфорт. Крім того, водонепроникна мембрана GORE-TEX забезпечує сухість навіть на найбільш вологих ділянках шляху.


TERREX TRAILMAKER COLD.RDY


Універсальні черевики виконані з легкого еластичного матеріалу з водовідштовхувальною мембраною на зимовій підкладці. Верх із стабілізуючим каркасом щільно облягає стопу, фіксує гомілкостоп і дарує комфорт під час руху. Тепло та сухість в умовах холоду та високої вологи допомагає зберегти утеплювач PrimaLoft®. Підошва з глибоким малюнком протектора Traxion забезпечує максимальне зчеплення з будь-яким покриттям.


TERREX SNOWPITCH


Утеплені черевики для хайкінга з підошвою Traxion для оптимального зчеплення. Верх з натуральної шкіри та утеплений водовідштовхувальний матеріал COLD.RDY дозволяють насолодитися тривалими прогулянками в холодну погоду.

Модель adidas Traveer RAIN.RDY, Terrex Free Hiker COLD.RDY, Trailmaker COLD.RDY та Terrex Snowpitch доступні в магазинах adidas та на сайті adidas.ua.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 888 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz