Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2017 » Травень » 5 » АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ПРЕЗЕНТУЄ ПРОГРАМУ ЗДЕШЕВЛЕННЯ АВІАКВИТКІВ

Розміщення новин компаній

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ПРЕЗЕНТУЄ ПРОГРАМУ ЗДЕШЕВЛЕННЯ АВІАКВИТКІВ

11 травня 2017 року Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» проведе розширений прес-брифiнг на тему: «Бориспіль»: плани впровадження програми здешевлення вартості авіаквитків», присвячений новій ініціативі держпідприємства.

Захід розпочнеться об 11:00 та відбудеться за участі провідних транспортних та інформаційних ЗМІ, представників авіакомпаній та галузевих експертів. Під час прес-брифінгу генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін розповість про спільну діяльність Міністерства інфраструктури та ДП МА «Бориспіль» у напрямку зниження вартості перельотів.

Модератором та партнером прес-брифінгу виступить керуючий партнер компанії «SIC Group Ukraine» та учасник Української асоціації професіоналів GR та лобістів - Катерина Одарченко, яка більше року співпрацює з ДП МА «Бориспіль» у напрямку висвітлення актуальних питань розвитку авіаційної галузі України.

Протягом 2016-2017рр. «SIC Group Ukraine», Українська асоціація професіоналів GR та лобістів в партнерстві з аеропортом «Бориспіль» організували низку успішних публічних заходів, присвячених розгляду нової транзитної стратегії, питань підвищення якості та зниження вартості послуг у аеропортах України, аналізу цін на авіаперевезення, актуальності гармонізації комунікації авіабізнесу з владою.

ДП МА «Бориспіль» запрошує до обговорення теми прес-брифінгу експертів, представників ЗМІ та тих, хто не байдужий до розвитку авіаційної галузі в Україні та забезпечення комфортних умов для всіх учасників ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 939 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz