Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2019 » Вересень » 7 » AGROPORT тягне в Лондон!

Розміщення новин компаній

AGROPORT тягне в Лондон!

Українська органіка впевнено завойовує міжнародні ринки. Вже незабаром наших виробників хочуть бачити у Лондоні. На Food Matters Live – одній з найпрестижніших світових виставок. Україна тут буде представлена вперше. І до цієї справді почесної місії першою приєдналася «Арніка Органік», яка є найбільшим виробником та експортером власної органічної продукції в Україні.

З початку поточного року Агропорт почав супроводжувати рух українських виробників на зовнішні ринки, серед постійних учасників якого і «Арніка Органік». Це вже третій такий масштабний захід тільки за цей рік. Спочатку був BioFachу німецькому Нюрнберзі, потім – Турецький Ekoloji Izmir, а 19–20 листопада – Food Matters Live у Лондоні.

–AGROPORT давно переріс формат сільськогосподарської виставки та сьогодні це ціла екосистема з підтримки виробників. В тому числі ми допомагаємо їм виходити на нові ринки. Food Matters Liveнам важливий з точки зору іміджу та нового досвіду, – розповідає керівник AGROPORT Дмитро Титаренко. – Українські виробники, наприклад, мають якісну та конкурентоздатну продукцію, але їм не вистачає маркетингу. Тож намагаємося зрозуміти, як цей процес організовують передові світові компанії і як допомогти його налагодити українським виробникам. На жаль, Україну поки що часто розглядають як ринок дешевої сировини для подальшої переробки. Але ця ситуація вже змінюється.

Food Matters Live – це найбільший і найавторитетніший світовий захід у галузі здорового та інноваційного харчування. Для України заявити про себе на такому рівні вкрай важливо. Адже в нашій країні виробництво органічної продукції має великі перспективи. На такі продукти у світі величезний попит, який зростає з кожним днем. Вони дорогі, а відтак і додана вартість висока. Наші чорноземи дозволяють отримувати пристойні врожаї, без застосування хімдобрив. І це наш «органічний» шанс.

«Food Matters Live – це унікальний майданчик, який дає можливість налагодити серйозні ділові зв’язки із найбільш інноваційними агропродовольчими компаніями світу, а також отримати потужні інсайти щодо основних споживчих трендів сьогодення, – говорить керівник відділу маркетингу ТОВ «Арніка Органік», – Анастасія Білич. – Серед найбільш актуальних трендів сьогодення є продукти із високим вмістом рослинного протеїну, альтернативні м’ясні та молочні продукти із лінійки «plant-based», великий асортимент харчових продуктів категорії «free-from», і все це – продукти, вироблені із дотриманням етичних норм поводження із тваринами та вимог щодо збереження навколишнього середовища. Ринок Великобританії є родоначальником та свідомим послідовником цих трендів, на стику яких народжуються нові інноваційні продукти, – повідомила Анастасія Білич.

За словами Анастасії Білич, Великобританія – це країна-законодавиця здорового, корисного та функціонального харчування. Вона також стала «батьківщиною» для багатьох agrifood-стартапів, які продукують нові продукти харчування, що здатні задовольнити потреби різних споживачів як то вегетаріанців, флексітаріанців, веганів, алергіків та інших. Оскільки більшість з agrifood-проектів в країні розвиваються саме на базі органічних продуктів, то це дає додатковий імпульс для розвитку органічного сектору (як власного, так і імпортованого). Великобританія входить у десятку країн світу із найвищим рівнем споживання органічних продуктів харчування. Уже сьогодні споживчий ринок Великобританії складає 219 млрд фунтів стерлінгів в рік і продовжує рости, оскільки внутрішнє виробництво забезпечує лише третину потреб населення і існує величезний потенціал для експортерів. «Для нашої компанії участь у виставці Food Matters Live – є цілком логічним та усвідомленим кроком нашої експортної стратегії по вивченню та партнерській експансії цього ринку. Під час роботи на виставці у якості експонента ми будемо знайомити партнерів із органічним сектором України та його основними здобутками, принципами та успіхами роботи нашої компанії у глобальному органічному просторі. Крім того, під час міжнародної панелі FoodsoftheFuture: Whatwillwebeeating? нашакомпанія презентує основні споживчі тренди, які з них вже прийшли в Україну, та з якими продуктовими інноваціями вітчизняні компанії виходять у глобальні supplychains», – зазначила Анастасія Білич.

«Food Matters Live – це можливість для виробників і новаторів з усього світу потрапити на прибутковий британський ринок продуктів харчування і напоїв, – розповідає менеджер міжнародного напрямку Food Matters Live Беата Гришкевич.– Дводенний захід, на який приїжджають тисячі представників цільової аудиторії. Формат включає в себе бізнес-зустрічі з покупцями, семінари, презентації продуктів, інгредієнтів, брендів і продуктів. Український продукт ідеально поєднується з купівельними потребами Великобританії, де існує величезний попит на конкретну органічну і здорову продукцію. Наприклад, насіння конопель, льон, нут, сочевиця, озима пшениця, соя, гриби, ягоди тощо. Ми віримо, що все це є в Україні, а конкурентоспроможна ціна також допоможе підвищити шанси при виході на новий ринок».

Виставка Food Matters Live стала майданчиком, що об’єднує гравців глобального органічного ринку, ринку інноваційних продуктів харчування, а також для представників agrifood-стартапів та інших контрагентів харчової індустрії.

Сьогодні у виробників органічної продукції є чітке розуміння, що високотехнологічні підприємства мають значну перевагу — як в Україні, так і на міжнародному ринку. І, звісно, потрібно використовувати унікальні можливості своєї місцевості та створювати індивідуальний продукт.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 419 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz