Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Січень » 21 » Авіакомпанія Ryanair відкрила рейси з Харкова до Будапешта

Розміщення новин компаній

Авіакомпанія Ryanair відкрила рейси з Харкова до Будапешта

16 січня о 22:45 з Міжнародного аеропорту «Харків» вилетів перший літак до Будапешта. Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair відкрила новий для Харкова напрямок. Рейси до угорської столиці будуть доступні щочетверга і щонеділі, тривалість польоту становитиме 2 години 10 хвилин. Вартість квитків починається від 17,17 євро або 459 гривень в один бік без урахування багажу (ціна дійсна на момент публікації).

«Ryanair радий запустити рейси з Харкова до Будапешта, яких раніше ніколи не було. Вони будуть виконуватися двічі на тиждень протягом зимового та літнього сезону 2020 року. Щоб відсвяткувати подію, ми випустили квитки з Харкова лише за 16,99 євро на подорожі до кінця квітня. Їх можна придбати до опівночі 18 січня на сайті Ryanair», — повідомила Ольга Павлонка, PR-менеджер Ryanair у Центральній і Східній Європі та на Балканах.

«Одним з пріоритетів харківського аеропорту є відкриття нових рейсів до столиць і великих міст Європи. І ми раді, що один з наших основних партнерів, Ryanair, з’єднав Східну Україну зі столицею ще однієї країни — Угорщини. Відтепер харків'яни і гості міста зможуть подорожувати в Будапешт за доступними цінами», — зауважив комерційний директор з авіаційної діяльності Міжнародного аеропорту «Харків» Владислав Ільїн.

Ryanair — найбільша лоукост-авіакомпанія Європи. Географія Ryanair охоплює більше 2000 напрямків між 239 аеропортами 40 країн. З харківським аеропортом перевізник почав співпрацювати наприкінці березня 2019 року. У червні він запустив сполучення Харків–Краків. У жовтні — перельоти до Вільнюса і Познані. 29 березня 2020 року відкриє напрямок Харків–Варшава (Модлін). Аеропорт «Модлін» розташований за 49 кілометрів від Варшави, літаки з Харкова будуть відправлятися двічі на тиждень — щосереди і щонеділі.

Нагадаємо, 1 червня 2020 року рейси до Будапешта також запустить авіаперевізник Wizz Air. Відтоді харків’яни зможуть літати до угорської столиці чотири рази на тиждень.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 334 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz