Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2017 » Серпень » 5 » Автотрактор МЕЗ-330 проходить попередні випробування

Розміщення новин компаній

Автотрактор МЕЗ-330 проходить попередні випробування

Партнерська розробка ПрАТ «АвтоКрАЗ» та ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» - автотрактор МЕЗ-330, пройшов попередні випробування у дослідному господарстві «Оленівське» ННЦ «ІМЕСГ». Цього разу - агрегатований із плугом Hektor 1000 виробництва фірми Vogel Noot, який напівпричіпний семикорпусний оборотний плуг із шириною захвату 2,8 м. Проведені випробування передбачали узгодження елементів агрегатування МЕЗ-330 та плуга, відпрацювання схеми руху орного агрегату (в борозні чи під борозною) та визначення робочої швидкості руху агрегату.

Нагадаємо, що агроновація МЕЗ-330 створена на шасі всюдиходу КрАЗ-6322 із валом відбору потужності, комплектом гідравліки, додатковим навішуванням під плуг та інше сільгоспобладнання. Автотрактор МЕЗ-330 може виконувати транспортні і польові роботи, зокрема, вносити добрива, обробляти ґрунт, сіяти, захищати посіви, виконувати транспортно-перевантажувальні операції тощо. На перший зразок , який експонувався на «Агро-2017» і здобув вищу відзнаку виставки – Золоту медаль, було встановлено кузов для внесення твердих органічних добрив.
Наступними етапом випробувань буде встановлення тягово-швидкісних характеристик МЕЗ-330, встановлення реальних витрат палива МЕЗ-330 на оранці, визначення буксування рушіїв під час виконання оранки, та оптимальних параметрів тиску в шинах коліс МЕЗ-330 з метою отримання найбільшого тягового зусилля. Наразі на МЕЗ-330 встановлюється вимірювальне обладнання для визначення сили тяги, витрат палива, коефіцієнта буксування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1361 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz