Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2018 » Березень » 7 » Bosch представляє системи рульового керування, що забезпечують інтелектуальну підтримку та економію палива

Розміщення новин компаній

Bosch представляє системи рульового керування, що забезпечують інтелектуальну підтримку та економію палива

Кортрейк, Бельгія / Швебіш-Гмюнд, Німеччина — Електричне рульове керування стає дедалі популярнішим. Це незамінний елемент у системах допомоги водієві, таких як підтримка руху у смузі або асистент при паркуванні, і стандартна функція у дедалі більшій кількості сучасних автомобілів. Bosch використовує свій всебічний досвід створення систем рульового керування для легкових автомобілів у розробці таких самих систем для комерційного транспорту і автобусів. Компанія постійно працює над технологічними рішеннями для нової ери мобільності: без нещасних випадків, стресу та викидів в атмосферу.

Електронні системи роблять керування автобусами безпечнішим і простішим
Система рульового керування Servotwin від Bosch — перша у світі інтегрована електрогідравлічна система рульового керування як для комерційних автомобілів, так і для вантажівок та автобусів. Servotwin ефективніша у порівнянні з попередніми системами рульового керування завдяки активній зміні крутного моменту підсилювача в залежності від швидкості руху транспортного засобу. Вона також має функції допомоги водію, що роблять керування автобусом безпечнішим і легшим. Одна з таких функцій — асистент руху в обраній смузі, який попереджає водія у випадку початку ненавмисного з’їзд у убік зі своєї смуги руху. Якщо він не реагує, система втручається і повертає автобус на свою смугу. Також ця система допомагає в заторах і при повільному трафіку, автоматично підтримуючи оптимальну відстань до автомобіля, що їде попереду. При цьому водій стежить за роботою системи і в будь-який момент може взяти контроль у свої руки. Інша ситуація, де Servotwin допомагає водієві – це раптові бічні пориви вітру, що можуть бути небезпечними для автобусів через велику площу поверхні. Система визначає, наскільки сильно потрібно змінити положення керма, щоб компенсувати порив вітру, і активує електричний двигун для допомоги при маневруванні.

Система керування заднім мостом робить автобуси більш маневрованими
Bosch переробив електрогідравлічне рульове керування задньою віссю, щоб спростити маневрування важких комерційних транспортних засобів. Цю перевагу гідно оцінять водії автобусів з широкою колісною базою, так як змінена система робить радіус повороту меншим. Таке збільшення маневреності особливо корисно під час руху містом. Крім того, таке рішення покращує стабільність автомобіля на високих швидкостях, що дозволяє змінювати смугу руху легше і безпечніше.

Ось як це працює: електрогідравлічна система рульового керування є незалежною з активацією на вимогу для провідних або задніх осей важких вантажівок і автобусів. Її особливість – інноваційна комбінація гідравлічних циліндрів та електронного блока керування. Це означає, що рульове керування контролюється електронним способом, керується електрично і не вимагає механічного або гідравлічного з’єднання між передньою і задньою осями. Завдяки функції активації на вимогу енергія потрібна тільки тоді, коли рульове керування приводиться в дію. Електродвигун живить насос, що використовує робочий циліндр для створення гідравлічного тиску і передачі його на задню вісь. У порівнянні зі звичайними системами рульового керування це рішення економить до 0,6 літра палива на кожні 100 кілометрів.

Система електрогідравлічного рульового керування задньою віссю від Bosch підходить як для інтеграції в транспортні засоби при їх виробництві, так і для модернізації вже вироблених. Усі геометричні параметри транспортного засобу, такі як колісна база і кут повороту рульового колеса, програмуються індивідуально в електронному блоці керування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 757 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz