Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Будівництво » 2022 » Січень » 24 » Будівельна премія-2021: підсумки відбору

Розміщення новин компаній

Будівельна премія-2021: підсумки відбору

У січні стали відомі результати відбору премії "Український Будівельний Олімп-2021". На столичному та регіональному будівельному ринку премією у певних номінаціях відзначені найкращі забудовники та девелопери, а також житлові комплекси, що відповідають сучасним стандартам якості, комфорту та благоустрою

Київські компанії та новобудови

Інтергал-Буд, Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність --  за реалізацію масштабних житлових проектів, динамічні темпи розвитку та широку географію будівництва.

АртБудСервіс, Лідер галузі промислового будівництва та логістики -- за провідні позиції на ринку будівництва та модернізації промислових, комерційних та адміністративних об'єктів.

BudCapital, Девелопер року -- за зведення сучасних концептуальних житлових комплексів та застосування інноваційних будівельних технологій.

ДК Cityconsult Development, Провідний девелопер Київщини. Стрімкий розвиток та масштабне будівництво -- за створення сучасних міських просторів з естетичною та функціональною архітектурою.

Азіл Девелопмент Груп, Професійний рівень будівництва. Прогресивні технології та якісні матеріали -- за будівництво комплексів у сучасному архітектурному стилі, з екологічно чистих матеріалів.

Смарт Девелопмент, Лідер малоповерхового будівництва -- за інтеграцію малоповерхового формату індивідуального житла у розвинену соціальну інфраструктуру столиці.

ECOBUD Building Croup, Європейський рівень будівництва: сучасна архітектура, якість та надійність -- за виконання комплексних будівельно-монтажних робіт, сервісне обслуговування житлової та комерційної нерухомості.

ЖК Причал 8, Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку -- за вдале розташування на березі озера, різноманітність квартирних планувань, вигідну програму інвестування, наявність системи «розумний будинок» та підземного паркінгу.

ЖК 4U, Проект року. Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання -- за сучасний дизайн, багаторівневі форми, панорамне скління, інтегрованість у соціальну інфраструктуру, інвестиційну привабливість.

ЖК Hello House, Зразковий стандарт сучасного житла: безпека, благоустрій та комфорт -- за вдалу локацію поруч із парком та озером, в районі з розвиненою інфраструктурою, сучасну архітектуру та якісні матеріали.

ЖК Eco Dream, Сучасне якісне житло: сприятлива екологія, енергоефективність та вигідні умови придбання -- за оригінальну концепцію екологічного житла та раціональне використання енергетичних ресурсів.

ЖК Сучасний квартал, Новий стандарт сучасного житла: енергоефективність, благоустрій та доступні ціни -- за повноцінну соціальну інфраструктуру, панорамне скління будинків, різноманітні планування.

ЖК Святобір, Найкраще житло для всієї родини -- за створення всередині комплексу зеленого простору, інтегрованість в міську інфраструктуру, застосування сучасних енергозберігаючих технологій, просторі планування квартир.

ЖК Life Story, Міжнародні стандарти престижу та якості сучасного житла -- за екологічність, комфорт, практичність, лаконічну сучасну архітектуру з лаунж-зоною на даху, дизайнерськими холами, упорядкованим прибудинковим простором.

ЖК Академ-Квартал, комфортне якісне житло за доступними цінами -- за масштабне будівництво (9 будинків різної поверховості), єдиний архітектурний стиль, озеленення прибудинкової території та доступну іпотеку.

Новобудови та девелопери Київської області

ДК Comfort Life, Ірпінь, Професійний девелопер: сучасні технології та новаторські рішення -- за оригінальні архітектурні рішення та концепції житлових комплексів, передові технології та командний професіоналізм.

Білий Шоколад, Білогородка, Надійний девелопер. Європейські стиль та якість будівництва -- за багаторічний досвід фінансування, проектування, будівництва житлових комплексів та котеджних містечок в екологічно чистому передмісті столиці.

STALA development group, Ірпінь, Професійний забудовник: доступне та якісне житло -- за будівництво стильних котеджних містечок та затишних індивідуальних будинків, доступні ціни, європейські технології.

ЖК Orange Park, Крюківщина, Заміський комплекс року – за масштабність, єдиний архітектурний стиль, квартальну забудову та благоустрій прибудинкової території. Квадрекси «Гостомель Residence», Гостомель, Європейський рівень життя та комфорту – за будівництво затишного камерного житла європейського формату поряд з озером та парком.

ЖК Емоція, Хотов, Найкраще співвідношення ціни, якості та комфорту - за розташування на природі, малоповерховість, сучасну архітектуру, функціональні планування, квартири з двориками.

ЖК На Прорізній, Гостомель, Мальовничий заміський квартал: європейська якість, благоустрій та комфорт -- за застосування енергозберігаючих технологій та сучасних матеріалів, зручну еко-локацію, власну інфраструктуру та паркінг.

ЖК Riverside, Погреби, Найкращий проект столичного передмістя -- за масштабне будівництво, гармонійну інтеграцію в екосистему передмістя, облаштування громадського парку Wellness City Park.

ЖК Покровський, Гостомель, Сучасне заміське житло: власна інфраструктура, якісні матеріали та екологічність -- за будівництво повноцінного мікрорайону із зеленими дворами, набережною та власною інфраструктурою.

Регіональні новобудови та компанії

Blago developer, Івано-Франківськ, Провідний девелопер Івано-Франківщини – за 20-річний успішний досвід будівництва якісного житла, клієнтоорієнтованість, широкий асортимент житла та великий вибір планувань.

Група компаній ZEZMAN, Одеса, Провідний девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації – за професійне інвестиційне управління, соціальну відповідальність та будівництво масштабних житлових об'єктів.

БК Кворум, Львів, Висока якість та надійність будівництва, інноваційні технології та доступні ціни -- за десятирічний досвід будівництва житла, офісних та бізнес центрів, клієнтоорієнтованість та гнучку цінову політику.

Ukrpanel, Чернігів, Європейський рівень будівництва пасивних споруд та якісна продукція – за виробництво СІП-панелей та зведення пасивних будинків за власною запатентованою технологією.

ЖК ТРІУМФ, Дніпро, Надійне та якісне будівництво, благоустрій та комфорт -- за зведення трьох висотних веж та сучасний урбаністичний стиль, розташування на набережній та різноманітні планування квартир.

ЖК Щастя, Тернопіль, Найкращий проект "міста в місті" на Тернопільщині -- за будівництво поряд із гірсько-лижним комплексом повноцінного житлового мікрорайону та застосування новітніх еко-технологій.

ЖК High Hills, Харків, Найкраща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального комплексу -- за створення новаторської концепції Live&Shop&Work&Play, індивідуальний архітектурний стиль, продуману функціональність. ЖК Статус-1, Херсон, Новобудова року: розвинена інфраструктура, вдале розташування, якість та доступність -- за зведення сучасного комплексу комфорт-класу в лаконічному архітектурному стилі та застосування енергоефективних технологій.

ЖК Legenda, Запоріжжя, Найкраща архітектурна концепція житлового комплексу у м. Запоріжжя -- за розташування поряд з набережною, сучасну архітектуру та дизайн, панорамне скління та надійні системи безпеки.

ЖБ Стрітенський, Полтава, Найкраща новобудова Полтави: безпека, якість та комфорт -- за застосування сучасних технологій будівництва, стильний декорований фасад, функціональні та практичні планування.

Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою у 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії http://www.stroyolimp.com.ua

_____________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 585 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz