Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2019 » Липень » 17 » CARDI B І REEBOK ВИПУСТИЛИ НОВИЙ ХІТ

Розміщення новин компаній

CARDI B І REEBOK ВИПУСТИЛИ НОВИЙ ХІТ

Американська співачка в яскравій літній кампанії Reebok Aztrek Double

Королева поп-культури, незрівнянна Cardi B, представляє продовження відомої кампанії Aztrek – сучасну версію архівних кросівок від Reebok – AZTREK DOUBLE.

Головні особливості новинки помітні відразу: культовий силует франшизи Aztrek отримав модну подвійну підошву і незвичайне забарвлення. Багатошаровий верх з ефектними елементами оздоблення точно не залишить вас без уваги оточуючих, а м'яка підошва, спроектована спеціально для бігу, забезпечить комфорт під час ходіння. Зберігши риси оригінальної моделі, що стала квінтесенцією спорту і стилю 90-х, дизайнери вивели кросівки в авангард тренда нової класики. Яскраві AZTREK DOUBLE – обов'язковий і важливий елемент стилю дівчини сучасного мегаполісу.

У Reebok також підготували чоловічу й жіночу версії не менш легендарної моделі AZTREK'96, оригінал якої в 1996 році став еволюцією перших Aztrek 1993. Aztrek'96 має додаткові кутові накладки та великий векторний логотип Reebok. Більш сміливий, зухвалий і динамічний, аніж його попередник, AZTREK'96 відображає багату історію Reebok, оновлену в естетиці сучасного міського стилю.

Reebok Aztrek Double і Aztrek'96 вже в продажу в усіх фірмових магазинах Reebok.
_____


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 448 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz