Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2020 » Листопад » 30 » Чистий прибуток «Кернела» зріс у 3,4 раза

Розміщення новин компаній

Чистий прибуток «Кернела» зріс у 3,4 раза

Агрохолдинг «Кернел» завершив І квартал 2021 фінансового року із чистим прибутком у $204,1 млн. Це у 3,4 раза більше, ніж за аналогічний період 2020 фінансового року.

Про це повідомляється на офіційному сайті агрохолдингу, пише видання AgroTimes.

В компанії зазначають, що виручка за звітний період зросла на 11%, до 940 млн доларів, а валовий прибуток – у 2,8 раза, до $284 млн.

Показник EBITDA збільшився у 2,7 раза, до $290 млн.

Згідно зі звітом компанії, співвідношення чистого боргу до EBITDA на кінець звітного періоду склав 1,6 пункти, у порівнянні з 2,2 на 30 вересня 2019 року.

Довідка.
Кернел – провідний у світі та найбільший в Україні виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Свою продукцію Кернел експортує більш ніж у 80 країн світу. З листопада 2007 року акції компанії торгуються на Варшавській фондовій біржі (WSE).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 385 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz