Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2016 » Жовтень » 4 » COCA-COLA HBC ОГОЛОСИЛА НОВІ ЦІЛІ ЗІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЗАРАДИ СТВОРЕННЯ КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО

Розміщення новин компаній

COCA-COLA HBC ОГОЛОСИЛА НОВІ ЦІЛІ ЗІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЗАРАДИ СТВОРЕННЯ КРАЩОГО МАЙБУТНЬОГО

· 7 нових цілей компанії до 2020 року спрямовані на зменшення впливу на довкілля, підвищення ефективності виробництва та розвиток громад, підтримуючи таким чином 17 Цілей Сталого Розвитку ООН.

Цуг, Швейцарія – 04 жовтня 2016 – Компанія Coca-Cola HBC, яку було визнано світовим лідером зі сталого розвитку в галузі напоїв згідно з індексом сталого розвитку Доу-Джонса (Dow Jones Sustainability Indices) на початку цього місяця, оголосила про нові цілі зі сталого розвитку.

До 2020 року компанія бере на себе зобов’язання:

• Використовувати 40% загального обсягу енергії з відновлюваних та чистих джерел енергії

• Піддавати переробці щонайменше 40% загального обсягу пакувальних матеріалів у середньому по ринкам, де працює

• Отримувати 20% загального ПЕТ з переробленого ПЕТ і/або ПЕТ з відновлюваних матеріалів

• Зменшити кількість первинної тари на 25% у розрахунку на літр виготовленого напою

• Сертифікувати понад 95% основних сільськогосподарських інгредієнтів у відповідності до Принципів сталого сільського господарства системи компаній Coca-Cola

• Інвестувати щонайменше 2% від щорічного прибутку до оподаткування у розвиток громад

• Забезпечити участь щонайменше 10% співробітників у волонтерських ініціативах у робочий час

Сім нових цілей доповнюють попередні зобов’язання компанії до 2020 року, оголошені рік тому, щодо зменшення використання води і прямих викидів вуглекислого газу на 30% та 50% відповідно.

Протягом останніх декількох років Coca-Cola HBC скоротила використання води на 2,1 млрд літрів, що еквівалентно склянці води кожному жителю Землі. За останні 5 років глобальний вуглецевий слід від виробництва продуктів зменшився на 1,07 млн тон як результат інвестицій в енергоефективні і низьковуглецеві технології. Це можна порівняти з щорічними викидами парникових газів понад 200 тисяч пасажирських автомобілів.

У 2015 році компанія інвестувала €8,2 млн – 2,3% від прибутку до оподаткування – у покращення добробуту громад, захист навколишнього середовища і водних ресурсів та розвиток молоді, здійснюючи цю діяльність у партнерстві з понад 230 неурядовими організаціями.

Дімітріс Лоіс, виконавчий директор компанії Coca-Cola HBC, зазначив: «Амбітні цілі, які ми оголошуємо сьогодні, відображають наше зобов’язання у створенні кращого майбутнього для наших співробітників і громад, де ми працюємо. Це частина нашої загальної стратегії, завдяки якій Coca-Cola HBC визнано лідером зі сталого розвитку серед виробників напоїв, і яка показує, що ми прагнемо до зростання нашого бізнесу як відповідального і прибуткового, та у відповідності до принципів сталого розвитку».

Продукт для кожного, на кожен випадок – вибір та інноваційна упаковка

Люди споживають наші продукти щодня у 28 країнах, де працює Coca-Cola HBC. Компанія пропонує широкий вибір безалкогольних напоїв, соків і води для задоволення мінливих потреб споживачів. Coca-Cola HBC пропонує споживачам один з найбільш диверсифікованих портфоліо продуктів, у якому близько третини продажів у 2015 році припадає на соки, воду і холодні чаї, порівняно з 10% у 2001 році. Продажі сокових продуктів у 2015 році зросли на 8%. Низько- і безкалорійні газовані безалкогольні напої складають 7% від загальних продажів, які зростають швидкими темпами, що забезпечило 25% додаткового об’єму продажів у 2015 році.

Coca-Cola HBC також зосереджується на тому, щоб пропонувати споживачам напої в інноваційній упаковці. Застосовуючи ультрасучасні, технології ми випустили пляшки, які містять понад 50% перероблених матеріалів. Разом з тим, наші пляшки «Twist» на 22% легші, ніж попередні версії. Використання PLANTBottle® суттєво зросло – на 254% минулого року. Пляшки PLANTBottle® містять 30% матеріалів рослинного походження і повністю піддаються переробці. Сьогодні вони представлені на 10 з 28 ринків, де працює Coca-Cola HBC, і наступного року географія розшириться.

Ключові показники діяльності у 2015 році:

• 33 311 співробітників

• 43 000 постачальників

• €1,3 млрд витрачено на прямі закупівлі

• €271 млн загальна сума сплачених податків

• 11,7% скорочення прямих викидів вуглекислого газу порівняно з попереднім роком

• Покращення коефіцієнту енерговикористання на 7,2% у порівнянні з минулим роком

• 19,4% збільшення вторинного використання ПЕТ у порівнянні з минулим роком

• 87% індекс сталої залученості персоналу


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1021 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz