Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Травень » 24 » Департамент з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма та Міжнародні авіалінії України (МАУ) запускають перші прямі рейси з Києва до Емірату

Розміщення новин компаній

Департамент з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма та Міжнародні авіалінії України (МАУ) запускають перші прямі рейси з Києва до Емірату

З 25 червня 2021 року жителі України зможуть літати до емірату Рас-ель-Хайма прямим рейсом. Рейс МАУ з Міжнародного аеропорту «Бориспіль» до Міжнародного аеропорту Рас-ель-Хайма буде виконуватися двічі на тиждень.

Департамент з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма (RAKTDA) повідомляє про стратегічне партнерство з національним перевізником «Міжнародні авіалінії України» (МАУ), відкриваючи Рас-ель-Хайма як прямий напрямок для найбільшої європейської країни.

З 25 червня 2021 року міжнародний аеропорт Рас-ель-Хайма буде двічі на тиждень приймати рейси з Києва з перспективою збільшення частоти польотів в майбутньому. МАУ стане першою українською авіакомпанією, яка здійснюватиме прямі перельоти в Рас-ель-Хайма, і одним з головних стратегічних авіаційних партнерів для Емірату, який наразі динамічно розвивається.

Політ із Києва до міжнародного аеропорту Рас-ель-Хайма складає п'ять годин. Після прибуття усі гості Емірату проходять обов'язкове безкоштовне ПЛР-тестування в аеропорту Рас-ель-Хайма, крім того, перед поверненням додому, у туристів буде можливість пройти повторне безкоштовне тестування. Будучи першим в світі туристичним напрямом, який запропонував своїм гостям таку послугу, Рас-ель-Хайма став найкращим прикладом дотримання міжнародних протоколів безпеки. Зокрема, Рас-ель-Хайма отримав сертифікати безпеки як від «Бюро Верітас» (Bureau Veritas), - світового лідера в галузі інспекційної-сертифікаційних послуг, так і від Всесвітньої ради з туризму та подорожей (WTTC), що свідчить про безпеку подорожей до Емірату.

Завдяки початку здійснення прямих рейсів, Україна стає більш важливим ринком для туристичної галузі емірату Рас-ель-Хайма, а в умовах пандемії та закритих кордонів - це ковток свіжого повітря. Тепер пасажири МАУ зможуть побачити всю красу Рас-ель-Хайма та взяти участь у всіх пригодах, які представлені в Еміраті. Серед них і сафарі на джипах теракотовими дюнам в пустелі, і візит на єдину в Перській Затоці ферму з вирощування перлів (Suwaidi Pearls Farm), і пригодницький курс виживання в екстремальному таборі Беар Гріллс (Bear Grylls Explorer Camp), і захоплюючий політ на найдовшому в світі зіплайні (Jais Adventure Peak) над горою Джебель Джейс - найвищій вершині в ОАЕ.

Любителі пляжного відпочинку оцінять проживання в готелях Rixos, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, The Ritz Carlton і Hilton Hotels, багато з яких працюють за системою «все включено», і радують гостей спеціальними пропозиціями та акціями. Правила безпеки і соціальна дистанція діють у всіх готелях, де суворо стежать за дотриманням масочного режиму.

Гості Рас-ель-Хайма гідно оцінять 64 кілометри піщаних пляжів Емірату, а також його багату історію та культуру. Чотири місцевих пам'ятника архітектури, найвідоміші з яких - форт Дайя і село ловців перлів Аль-Джазіра-аль-Хамра, входять до списку кандидатів на всесвітню спадщину ЮНЕСКО.

Ракі Філліпс (Raki Phillips), генеральний директор Департаменту з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма, зазначив:

«Україна - швидкозростаючий і важливий ринок для емірату Рас-ель-Хайма, і наше партнерство з Міжнародними авіалініями України - ще один крок в рамках стратегії збільшення туристичного потоку за рахунок налагодження прямого авіасполучення.

Наші відносини з МАУ особливі, оскільки це не лише друга комерційна авіакомпанія, яка летить у наш Емірат, але це також перша авіакомпанія з України та її національний перевізник.

Це ключовий крок у відновленні міжнародного туризму згідно з нашою широкою стратегією щодо вивчення нових маршрутів через основні, вторинні ринки та ринки, що розвиваються завдяки чартерним та регулярним рейсам.

«Ми запрошуємо гостей з України ознайомитися з автентичною арабською гостинністю та з унікальними можливостями Рас-ель-Хайма, де є все - пляж і пригоди, культура, шопінг і природа. Кожен мандрівник знайде в нашому Еміраті відпочинок на свій смак».

Євгеній Дихне, СЕО Міжнародних авіаліній України, додав:

«Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Департаментом з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма для забезпечення доступу до унікального напрямку. Завдяки відкриттю прямого авіасполучення, мешканці Києва та інших міст України зможуть насолодитися унікальним відпочинком - розслабитися, ознайомитися з визначними пам'ятками, цікаво провести час. Ми плануємо збільшувати частоту польотів, враховуючи очікуваний нами високий рівень попиту, особливо в літні місяці».

Подолавши хвилі невизначеності, що накрили туристичний сектор в умовах пандемії, Рас-ель-Хайма змогла швидко відновитися та відкритися для міжнародного туризму. Безпека та благополуччя гостей залишаються пріоритетами Рас-ель-Хайма. Наслідуючи приклад Рас-ель-Хайма, що стала першим містом в світі, сертифікованим «Бюро Верітас» (Bureau Veritas) і Всесвітньою радою по туризму та подорожам (WTTC), всі 45 готелів Емірату також отримали сертифікати безпеки. Департамент з розвитку туризму емірату Рас-ель-Хайма співпрацює з усіма готелями, щоб гарантувати дотримання державних і громадських норм безпеки та соціального дистанціювання.

________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 858 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz