Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2019 » Червень » 8 » Дев’ята міжнародна конференція «Яблучний бізнес України-2019»

Розміщення новин компаній

Дев’ята міжнародна конференція «Яблучний бізнес України-2019»

14-15 серпня 2019 р., LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська, 63, м. Дніпро

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019», оголошує старт реєстрації учасників події, яка щорічно збирає близько 200 лідерів фруктового бізнесу країни.
Цього року учасників конференції прийме місто Дніпро, а захід, за традицією, відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 14 серпня та практичний бізнес-тур 15 серпня до одного із ключових гравців вітчизняної галузі – компанії, яка, хоч і вважається новачком ринку, проте, ще до початку плодоношення нових садів встигла здійснити справжній галас на ринку і за кілька років, по праву, зайняла провідне місце серед ключових експортерів українських яблук.

Отже, у 2019 р. центральна подія яблучного бізнесу України переїжджає до центру України, а бізнес-тур другого дня відбудеться на виробничих потужностях ТОВ «Сади Дніпра», відомого як на вітчизняному, так і зовнішньому ринках під ТМ UApple.

Як єдині в Україні організатори професійних подій для учасників плодоовочевого бізнесу, які, окрім власне організації конференцій, вже близько 20 років займаються його глибоким аналізом і завжди тримають руку на пульсі змін ринку, ми вважаємо, що учасникам українського яблучного ринку є багато чого обговорити напередодні старту нового сезону-2019/2020.

Світовий ринок яблук, власне, знову знаходиться в очікуванні досить кардинальних змін: після сезону рекордних врожаїв у більшості європейських країн очікується падіння виробництва, проте умови для світової торгівлі свіжим яблуком не покращуються. Глобальний ринок свіжих яблук, як і яблучного концентрату, в принципі не зростає (на відміну від ягід), а рекордні перехідні запаси у більшості країн-виробників будуть мати значний вплив на початок нового сезону. Більш того, Росія, як один з найбільших імпортерів яблук у світі, значно посилила контроль за імпортом цієї продукції з Білорусі та Туреччини, до цього основними шляхами реекспорту яблук, у тому числі й українського походження.

Тим не менш, ситуація для тих українських виробників, які вжили якнайбільше заходів до системного експорту своєї продукції, буде більш сприятливою, адже перші спроби диверсифікації експортних поставок свіжих яблук з України за останні чотири роки виявилися далекоглядними кроками. Позиціювання української продукції у сегменті преміальної якості, ставлячи на перше місце не низьку ціну, а унікальні можливості країни для вирощування високоякісних і смачних плодів, дозволили впевнено заявити про українську галузь у ЄС, Скандинавії, Великобританії, країнах Близького Сходу і Південно-Східної Азії.

Що більш важливо, власне вихід на ці ринки став можливий завдяки змінам у ментальності українських виробників і старту нових проектів з вирощування яблук з новими підходами до ведення бізнесу і експортним акцентом. Розуміння маркетингу, необхідності інвестицій у експортну стратегію та того, що більшість із опцій переробки яблук є не шляхами додавання вартості, а способом утилізації відходів, у результаті, і стало базисом для нового українського експортного потенціалу яблучної галузі.

Саме на цих ключових питаннях ми і пропонуємо сфокусувати увагу конференції, ключовими організаційними моментами якої будуть:

• насичена сесійна програма першого дня події: близько 20 спікерів-практиків і експертів яблучного ринку, включно з презентацією ексклюзивного прогнозу виробництва і цін на яблуко в Україні від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»;
• експозиція технологій для яблучного бізнесу – біля 15 провідних компаній-постачальників МТР та устаткування для успішного виробництва і доробки яблук;
• міжнародний торговий форум за участі імпортерів яблук із ЄС, Близького Сходу та Південно-Східної Азії;
• унікальні можливості для нетворкінгу: більше 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 8-10 країн світу – виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні і фінансові організації тощо;
• бізнес-тур другого дня до одного з лідерів українського яблучного ринку;
• спеціальні умови участі для виробників яблук – 3400 грн (14 серпня);
• пільгові реєстраційні внески для інших компаній за умови реєстрації до 8 липня;
• додаткові знижки на участь у події другого, третього і подальших учасників від однієї компанії, а також передплатників пакетів послуг проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти».

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

Конференція організована проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:
+38 096 5836323 – Євген Кузін, fruit.intl@fruit-inform.com
+380 96 4337857 – Олександра Манько, fruit.marketing@fruit-inform.com
+380 562 320595

__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 430 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz