Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Деревообробка і меблі » 2019 » Червень » 14 » ЕБРР одолжил 3 млн евро деревообрабатывающей компании Цунами

Розміщення новин компаній

ЕБРР одолжил 3 млн евро деревообрабатывающей компании Цунами

ЄБРР надав кредит у розмірі 3 млн євро для фінансування інвестиційної програми української деревообробної компанії "Цунамі". Про це повідомив старший радник із зовнішніх зв'язків фінустанови Антон Усов на своїй сторінці в Facebook, пише видання Дело.

В результаті реалізації проекту в компанії будуть впроваджені нові методи управління відходами, які дозволять скоротити обсяги дубової сировини, необхідні для виробництва ламелі, на 23% або 3000 тонн на рік.

Кредитні кошти будуть доповнюватися засобами технічного співробітництва Європейського Союзу в розмірі до 70 тисяч євро в рамках програми EU4Business і стимулюючим грантом у розмірі понад 170 тисяч євро від Глобального екологічного фонду в рамках програми FINTECC.

Довідка.
ЦУНАМІ” ТзОВ було засновано 2001.
Основна спеціалізація – повний цикл переробки деревини. Налічує 250 працівників.
Потужності - 2.000.000 м2 в рік.
Сьогодні фірма Цунамі широко відома серед європейських виробників дерев’яних покриттів для підлоги.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 649 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz