Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Лютий » 1 » Експерти з Швейцарії консультуватимуть українські агропідприємства

Розміщення новин компаній

Експерти з Швейцарії консультуватимуть українські агропідприємства

29 січня відбулося засідання Керівного комітету проєкту «Покращення сталого сільського господарства в Україні» за участю Тараса Висоцького, заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, та інших учасників проєкту.

Про це повідомляє Інформаційно-аналітичний портал АПК-України, пишеть аграрне інформаційне агентство Agravery.com.

«Цей проєкт має важливе значення для розвитку сільського господарства в Україні, а також в рамках забезпечення продовольчої безпеки, яка наразі є ключовим елементом державної політики багатьох країн. Україна, як основний експортер c/г та харчової продукції, підтримує реалізацію проєктів, які підтримують стале виробництво аграрної продукції та розвивають малих і середніх виробників», — розповідає заступник міністра.

Слід додати, що проєкт «Покращення сталого сільського господарства в Україні» впроваджується за підтримки Швейцарського бюро співробітництва в Україні та компанією Nestle у співпраці з Бернським університетом прикладних наук.

Крім того, учасникам представили результати діяльності проєкту за 2019/20 роки. А також обговорили наступні кроки для реалізації у 2021 року.

«Так, в рамках проєкту було відібрано фермерські господарства, на прикладі яких буде впроваджена експериментальна (бізнес) модель дорадництва. Відібраним ФГ буде надано консультаційний супровід з впровадження кращих технологій вирощування пшениці та гірчиці для подальшого виробництва пшеничного борошна та насіння гірчиці. Їх досвід буде використаний для подальшого аналізу та вдосконалення моделі дорадництва», — наголосив Висоцький.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 350 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz