Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2020 » Грудень » 22 » Французька компанія SAS INVESTCOMPAGNIE придбає Агрейн Транс

Розміщення новин компаній

Французька компанія SAS INVESTCOMPAGNIE придбає Агрейн Транс

Антимонопольний комітет України дозволив французькій компанії SAS INVESTCOMPAGNIE придбати частку в статутному капіталі підприємства «Агрейн Транс», яке входить до складу агрогрупи «Агрейн».

Про це повідомляє Latifundist.com, пише Traktorist.

"Надано дозвіл компанії SAS INVESTCOMPAGNIE (м Париж, Французька республіка) на придбання частки в статутному капіталі «Агрейн Транс» (м. Кременчук, Україна), що забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії". - йдеться у повідомленні.

Цьогоріч АМКУ вже дав дозвіл SAS INVESTCOMPAGNIE на купівлю п'яти агропідприємств у групі «Агрейн».

Довідка.
«Агрейн Транс» працює на ринку вантажоперевезень України з 2012 року. Автопарк компанії складається з 70 тягачів Scania з напівпричепами для сільськогосподарських вантажів.
Компанія перевозить: насіння, зернові та олійні культури, негабаритні вантажі (сільхозтехніка та устаткування), паливо та ПММ.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 413 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz