Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2022 » Січень » 25 » HF Agro презентує новинку на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022»

Розміщення новин компаній

HF Agro презентує новинку на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022»

15-17 лютого в Києві компанія HF Agro презентує новинку для ґрунтообробітку на Міжнародній аграрній виставці інноваційних рішень «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022».

HF Agro розширює сегмент ґрунтообробної техніки та виводить на ринок новий продукт – прем'єрою експозиції стане коротка дискова борона для стерньового обробітку. На стенді компанії відвідувачі зможуть ознайомитися з технічними характеристиками та перевагами нової борони.

Також будуть представлені точні та продуктивні помічники для внесення добрив – розкидачі добрив та аплікатори для внесення рідких добрив HF Agro. Безпосередньо на стенді відвідувачі зможуть отримати детальну консультацію по всій лінійці у фахівців, які також порекомендують і підберуть найбільш відповідну комплектацію техніки, враховуючи конкретні потреби.

Як офіційний дистриб'ютор німецького виробника LEHNER компанія HF Agro представить у своїй експозиції пневматичні сівалки для надійного посіву насіння трав, проміжних культур, сидератів, внесення протислизневих гранул, добрив та інших зернистих та гранульованих матеріалів.

Експозиція HF Agro на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022» – це техніка, яка допоможе аграріям збільшити врожай та мінімізувати витрати.

Чекаємо на вас на стенді HF Agro у 2 павільйоні!
_______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 623 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz