Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2022 » Лютий » 7 » HF Agro виходить на ринок дискових борін

Розміщення новин компаній

HF Agro виходить на ринок дискових борін

Компанія HF Agro виходить на ринок дискових борін та презентує новинку – коротку дискову борону GEKON-3 для ефективного стерньового обробітку.

Ширина захоплення лущильника становить 2,75 см. Агрегат інтенсивно перемішує ґрунт та рослинні залишки на глибину від 3 до 12 см. Швидкий та легкий GEKON-3 працює з максимальною швидкістю 20 км/год.

Дискова борона GEKON-3 має надійну та високотехнологічну конструкцію. Робочі органи обладнання – 22 зносостійкі диски на ресорній стійці, яка забезпечує захист підшипникового вузла й рівномірність обробітку, а також зменшує витрати палива внаслідок зниження тягового опору.

Крім цього, техніка оснащена котком, що не має центральної осі та не забивається. А це говорить про те, що дуже вологий ґрунт або сильна засміченість поля не лякають GEKON. Обладнання легко впорається з роботою навіть в екстремальних умовах.

Окремо варто сказати про необслуговуваність агрегату. GEKON не має жодної точки змащування, а отже, аграріям не потрібно витрачати час та гроші на технічне обслуговування.

HF Agro активно розвивається та розширює свій асортимент не просто новою моделлю наявної лінійки, а виходить на новий для себе сегмент ринку. Як відомо, компанія орієнтується на задоволення потреб аграрія на кожному етапі землеробства і знає, що хороший урожай починається з якісної обробки ґрунту. Фермери потребують легкий та швидкий лущильник, який ефективно й вчасно забезпечить стерньовий обробіток – HF Agro дає це споживачеві.

Прем'єрна демонстрація дискової борони GEKON-3 відбудеться 15-17 лютого на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022» (Київ, МВЦ, павільйон №2).

Приходьте на стенд компанії, щоб особисто ознайомитись з усіма перевагами новинки. Чекаємо на вас!
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 801 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz