Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Вересень » 24 » HF Agro візьме участь у виставці AgroExpo-2021

Розміщення новин компаній

HF Agro візьме участь у виставці AgroExpo-2021

HF Agro відкриє осінній сезон участю в агропромисловій виставці AgroExpo-2021 і представить надійні і функціональні агрегати для посіву, підживлення та захисту рослин.

Серед експонатів стенду високоточні аплікатори для внесення рідких добрив. Вони легко і просто монтуються на агрегат без будь-яких зварювальних робіт. Добриво, завантаження і транспортування якого не займає багато часу, вноситься з мінімальними втратами.

Доповнить інноваційний ряд нове покоління розкидачів добрив HF Agro. Знаряддя можна підібрати для будь-якого господарства, так як ємність бака до 10 м3 (10 тис. Л.) І дальність розкидання машин до 36 м.

Нагадаємо, що HF Agro є офіційним дистриб'ютором німецької компанії LEHNER, і на виставці представить техніку для посіву, розкидання добрив, захисту рослин від німецького бренду.

Компанія HF Agro готова в будь-який момент забезпечити кожного аграрія особливим, унікальним рішенням для його завдань. На виставці можна буде отримати висококваліфіковану консультацію з усіх питань.

Чекаємо зустрічі на AgroExpo-2021 Кропивницького (Кіровограді) з 29 вересня по 2 жовтня.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 465 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz