Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Будівництво » 2017 » Квітень » 5 » IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності будівництва ЖК «Дует» (ІІ черга) на рівні 5+

Розміщення новин компаній

IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності будівництва ЖК «Дует» (ІІ черга) на рівні 5+

Рейтингове агентство IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності будівництва ЖК «Дует» (ІІ черга) у м. Харкові на рівні 5+ (висока надійність).

Забудовник проекту – ТДВ «Житлобуд 2» – має більш, ніж 70-річний досвід реалізації будівельних проектів, у тому числі передачі приміщень у новозбудованих об’єктах за цільовими облігаціями. Компанія володіє власними виробничими потужностями, що забезпечують практично повний будівельний цикл.

Зведення ІІ черги ЖК «Дует» ведеться з дотриманням графіку за наявності необхідної дозвільної документації на земельній ділянці, наданій Забудовнику в оренду. На кінець грудня 2016 року завершувалися роботи з влаштування перекриття над 5-м поверхом. На 6-му поверсі бетонувалися колони, розпочато кладку зовнішніх стін. Будівельники приступили до кладки внутрішніх перегородок на 2-му поверсі. За оцінками спеціалістів ТДВ «Житлобуд 2» готовність будинку на 31.12.2016 р. складала 21%, приріст за ІV квартал 2016 року склав 6 в.п. Завершення будівельних робіт заплановано на IІІ квартал 2018 року.

Нерухомість у ЖК «Дует» реалізується через цільові облігації, емітентом яких виступає ТДВ «Житлобуд 2». Обіг цільових облігацій урегульований на законодавчому рівні та контролюється НКЦПФР. Кредитний рейтинг облігацій – uaBBB, прогноз «стабільний».

Вартість нерухомості в об’єкті відповідає цінам, що сформувалися на ринку для даного типу нерухомості з урахуванням розташування об’єкта.

Будівництво ЖК «Дует» ведеться в екологічно чистому районі м. Харкова – Олексіївці. Неподалік знаходяться дитячі садки і школи, сучасний стадіон, супермаркети, ринок, спортивно-розважальний клуб, різноманітні магазини та салони, Олексіївський Гідропарк. Район має добре розвинену інфраструктуру, поруч з будинком розташована станція метро «Олексіївська». Район з’єднаний зручними транспортними магістралями з усіма районами міста.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитися на сайті IBI Rating www.ibi.com.ua, а також на сайті ТДВ «Житлобуд 2» http:www.zhilstroj-2.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1156 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz