Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Липень » 20 » Як LOZOVA MACHINERY українські поля підкорювали: все про демонстраційні покази

Розміщення новин компаній

Як LOZOVA MACHINERY українські поля підкорювали: все про демонстраційні покази

Перше півріччя техніка LOZOVA MACHINERY провела в полі, демонструючи аграріям свою силу та якість роботи. Для того, щоб найкращим чином ознайомити аграріїв із перевагами техніки, дилери організували великий демотур по всій Україні.

У показі взяли участь 14 агрегатів LOZOVA MACHINERY, серед яких дискові борони DUCAT, ротаційні борони DINAR, шлейф-борони LARI, зубові борони LIRA та обприскувач SPRAYMARC. Польовий маршрут охопив 11 областей: Київська, Дніпропетровська, Житомирська, Полтавська, Харківська, Кіровоградська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Луганська.

Дискові борони DUCAT актуальні не тільки влітку й восени. Вони також дуже ефективні для весняних робіт. Під час демонстрації дискових борін шириною захвату 2.5, 4 і 8 метрів агрегати чудово провели передпосівну підготовку. Крім цього, машини відмінно працюють з будь-яким агрофоном, копіюють і повторюють рельєф поля.

«Техніка відмінна! У результаті якісного виконання операцій створюється розпушений шар з дрібними грудками, що необхідно для наступної продуктивної роботи», – зазначив Андрій Потапов (м. Полтава).

Також аграрії зацікавилися шлейф-боронами LARI, що були представлені всіма варіантами ширини захоплення (7, 12, 15, 18 і 21 м). А після демонстрації особливо виділили для себе наступні переваги: LARI дозволяє закрити вологу і створює ідеально рівне поле для посіву, працюючи при цьому в будь-яких погодних умовах.

«Борона ідеально вирівняла вологе поле. На робочі органи не налипає земля. Дуже задоволений роботою. Будемо чекати хорошого врожаю», – схарактеризував роботу шлейф-борони LARI Олександр Матюшенко (м. Запоріжжя).

Демонстрація ротаційних борін DINAR з шириною захвату 6 і 12 метрів пройшла не менш успішно. Так, наприклад, показ шестиметрового агрегату на Житомирщині завершився покупкою й оперативним уведенням у експлуатацію. Техніка спрацювала на відмінно: точний міжрядний обробіток зернових, просапних та овочевих культур, руйнування ґрунтової кірки, насичення землі киснем, вичісування бур'янів на стадії білої нитки.

Запорізьким аграріям сподобався надточний причіпний обприскувач SPRAYMARC-3000. Із ним український ринок знайомий не так давно, але агрегат уже встиг полюбитися фермерам. Під час демонстрації техніка приємно здивувала швидкістю, маневреністю, стабілізацією та простотою експлуатації.

Класика агрегатів LOZOVA MACHINERY – зубові борони LIRA, LIRA XL, LIRA XS, успішно підкорили східні й західні регіони, завдяки своїй мультифункціональності, невибагливості й простоті в експлуатації. Агрегати прекрасно впоралися на нерівних полях, характерних даній місцевості.

«Хороша робота! Для руйнування поверхневої кірки – те, що треба! І бур'ян вичісує», – ділиться враженнями від зубової борони LIRA Юрій Загоруйко (Миколаївська обл).

LOZOVA MACHINERY – не новачок на ринку і знають, як важлива довіра партнерів і споживачів. Компанія й надалі проводитиме спільно з дилерами демотури й демонструватиме в роботі кращі рішення енергоефективного ґрунтообробітку.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 441 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz