Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2019 » Травень » 15 » Як вирішити проблему низьких світових цін на малину?

Розміщення новин компаній

Як вирішити проблему низьких світових цін на малину?

Світові ціни на малину (як свіжу, так і заморожену) залишаються низькими вже декілька років поспіль, тож ця проблема буде однією із ключових, що пропонуються до обговорення під час десятої міжнародної конференції «Ягоди України: заморозка та свіжий ринок».

На думку профільних експертів, падіння світових цін напряму пов’язано з тим, що Україна буквально увірвалася до списку глобальних лідерів із постачання малини, потіснивши традиційних топів, таких як Польща чи Сербія. Більш того, динамічний розвиток галузі відбувається і в Боснії та Герцеговині, яка вже наступає на п’яти ключовим постачальникам малини.

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» не міг не скористатися можливістю об’єднати ключових представників галузі із вказаних країн для пошуку шляхів виходу із ситуації на світовому ринку. Отже, у рамках конференції відбудеться круглий стіл на тему «Як вирішити проблему низьких світових цін на малину», участь у якому приймуть наступні експерти:
•Александар Лепосавіч, Інститут садівництва, Чачак, Сербія;

•Аднан Ходжич, плодовий розсадник Plant d.o.o., Боснія та Герцеговина;

•Дейян Зейяк, Центр біотехнологій Bijelo Polje, Чорногорія;

•Ірина Кухтіна, президент Асоціації «Ягідництво України».

У роботі круглого столу також будуть задіяні консультант FAO Бенжамін Торіч (Чорногорія) та Ліза Пальєтті, економіст інвестиційного центру FAO, та учасники ягідного бізнесу з України та Польщі, а його модератором виступить Андрій Ярмак, економіст інвестиційного центру FAO, Італія.

Нагадуємо, що конференція відбудеться 21-22 травня у конференц-залі Premier Hotel Rus, м. Київ, і цього року програма події буде включати:

•насичену пленарну частину конференції 21 травня – більше 20 спікерів із 8 країн світу (програма вже повністю сформована);

•експозицію технологій для ягідного бізнесу – більше 20 компаній-постачальників саджанців, технологій для вирощування, доробки та переробки ягід;

•практичний бізнес-тур до кооперативу «Агрофірма «Весна-2011» 22 травня - вирощування та маркетинг суниці садової, лохини високорослої, малини, смородини, порічки, ожини, ягоди у закритому ґрунті, комплекс охолодження та пакування;

•спеціальна делегація з 30-35 виробників ягід із Грузії, Молдови та Таджикистану, які прилітають до України за українським досвідом і практиками ягідного бізнесу.

Заявки на участь прийматимуться виключно до 17 травня.

Основна аудиторія конференції – виробники ягід (більше 60%), переробні підприємства, представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування та переробки ягідних культур. Усього у конференції приймуть участь понад 250 делегатів із 10-12 країн.

Організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Партнерами конференції виступають Fruitnet Media, Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit. Підтримку конференції надає Київський картонно-паперовий комбінат.

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Олександра Манько,
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 451 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz