Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Лютий » 20 » Харківський аеропорт: було вжито усі необхідні застережні заходи щодо спецрейсу з Уханя

Розміщення новин компаній

Харківський аеропорт: було вжито усі необхідні застережні заходи щодо спецрейсу з Уханя

Сьогодні, 20 лютого, о 11:49 до Міжнародного аеропорту «Харків» прибув літак авіакомпанії SkyUp Airlines, що виконував спеціальний рейс для повернення громадян України з Уханя, провінція Хубей, Китай.

На борту повітряного судна прибуло 45 громадян України і 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі. Неодноразові суворі санітарно-епідеміологічні перевірки стану їхнього здоров’я, проведені китайською владою під час посадки на борт у КНР, під час проміжної посадки в м. Алма-Ати у Казахстані, а також контроль їхнього стану на борту літака під час польоту фаховими лікарями МОЗ України підтвердили, що всі евакуйовані не мають жодних симптомів хвороби і є здоровими. Детальніше: http://bit.ly/2HDKCpt

Даний рейс було організовано на державне замовлення спільно Міністерством закордонних справ України, Міністерством охорони здоров’я України та Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Задля запобігання ризиків у ході виконання рейсу авіакомпанією SkyUp Airlines було вжито усі необхідні застережні заходи, відповідно до рекомендацій ВООЗ. Детальніше: http://bit.ly/2vRXTbm

У свою чергу, команда Міжнародного аеропорту «Харків» оперативно мобілізувала свої зусилля та робить усе можливе для допомоги у подоланні цього виклику.

Наразі, наші працівники надають необхідні послуги з обслуговування літака.

Харківський аеропорт вживає усі можливі заходи з дотримання безпеки пасажирів, членів екіпажу та працівників підприємства, дотримуючись наступних кроків:

1. Борт було розміщено на окремій ізольованій стоянці.
2. Всі післяпольотні процедури (паспортний контроль, митні формальності) були виконані на пероні біля трапу літака.
3. Пасажири, екіпаж та всі, хто контактував з ними, були відправлені з аеропорту до місця обсервації на 14-денний термін представниками санітарно-карантинного відділу ДУ «Харківський ОЛІ МОЗУ».
4. Представники санітарно-епідеміологічної служби розпочали роботу з дезінфекції літака, яка триватиме близько двох годин. Після чого літак буде зачинено на кілька годин та повторно перевірено.

Команда Міжнародного аеропорту «Харків» продовжує тісну співпрацю з представниками державних органів та авіакомпанії SkyUp Airlines, керуючись єдиною метою — безпекою людей.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 454 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz