Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2017 » Травень » 20 » Компанія Кюне + Нагель і Alibaba.com підписала меморандум про наміри надання логістичних послуг на глобальному рівні

Розміщення новин компаній

Компанія Кюне + Нагель і Alibaba.com підписала меморандум про наміри надання логістичних послуг на глобальному рівні

Шанхай (Китай), квітень 2017 – Компанія Кюне + Нагель оголосила про підписання меморандуму про наміри з Alibaba.com, B2B-підрозділом групи компаній Alibaba Group. Мета – надання логістичних послуг клієнтам B2B-підрозділу китайського лідеру в сфері онлайн-торгівлі. У відповідності з положеннями меморандуму, Кюне + Нагель об’єднує свою глобальну логістичну мережу і широкі можливості з досвідом компанії Alibaba в сфері електронної торгівлі в B2B-секторі, щоб надавати китайським компаніям-експортерам передові логістичні рішення в області електронної торгівлі.

Вже більше року користувачі платної підписки Alibaba.com в Китаї мають можливість миттєво отримувати пропозиції, бронювати відвантаження і доставку до пункту призначення вантажів. Це стосується вантажів, що перевозяться авіаційним транспортом, і здійснюється з допомогою онлайн-послуги KN FreightNet від Кюне + Нагель. Партнерство в області електронної торгівлі було розширено за рахунок послуги Less-than-Container-Load (LCL) - морського перевезення вантажів у збірних контейнерах. Стратегічне партнерство дозволяє компанії Кюне + Нагель і гіганту електронної торгівлі більш тісно співпрацювати з метою збільшення об’єму логістичних послуг. В найближчому майбутньому послуги будуть включати в себе доставку різними видами транспорту (морські, залізничні, автомобільні та авіаперевезення) і надання послуг контрактної логістики за межами Китаю.

Стів Су, директор по логістиці компанії Alibaba.com, заявив: «Ми раді співробітництву з Кюне + Нагель і можливості надавати нашим клієнтам передові логістичні послуги. Таким чином вони можуть скористуватися всіма можливостями міжнародної торгівлі».

Вонг Сію Лоонг, президент представництва Кюне + Нагель в Північній Азії, заявив: «Ми в захваті від підписання з Alibaba.com меморандуму про наміри, який об’єднує можливості електронної торгівлі Alibaba.com з логістичними можливостями Кюне + Нагель по всьому світу. Установлення таких взаємовідносин дозволяє Кюне + Нагель реалізувати глобальну стратегію перетворення логістичних послуг в цифрову сферу, щоб задовольнити актуальні потреби клієнтів. Ми з нетерпінням чекаємо подальшого розвитку цього партнерства, а саме розширення діапазону логістичних послуг для клієнтів Alibaba.com».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 948 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz