Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2021 » Липень » 13 » Компанію АВК визнали в Україні банкрутом

Розміщення новин компаній

Компанію АВК визнали в Україні банкрутом

Суд визнав велику кондитерську компанію АВК банкрутом, оскільки спостерігалось перевищення розміру пасиву над його активами. Крім того, у власності компанії недостатньо майна, аби задовольнити вимоги кредиторів, а коефіцієнт забезпеченості власними коштами є низьким. Про це доповідає Перший Діловий.

Таким чином, зменшується ймовірність можливості підприємства використовувати позасудові заходи відновлення платоспроможності.

«Судом встановлено, що на стадії зовнішнього управління після публікації про відкриття провадження у справі про банкрутство потенційних пропозицій щодо відновлення платоспроможності АВК шляхом проведення санації ні до розпорядника майна, ні в господарський суд не надходило. Суд прийшов до висновку про доцільність запровадження процедури ліквідації і визнання боржника банкрутом», — йдеться в рішенні суду.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 454 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz