Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2022 » Січень » 20 » LOZOVA MACHINERY розпочинають сезон на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022»

Розміщення новин компаній

LOZOVA MACHINERY розпочинають сезон на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022»

LOZOVA MACHINERY зустрінуть агровесну на Міжнародній виставці інноваційних рішень у сільському господарстві «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022». Захід відбудеться 15-17 лютого в Києві.

Український бренд готує актуальні рішення для успішного землеробства.

Безумовно, відкривати новий польовий сезон варто з якісної передпосівної обробки. Ранньовесняну лінійку агрегатів на виставці представлятиме оновлена ​​шлейф-борона LARI-12. Ці агрегати незамінні навесні – вони першими виходять у поле по будь-якому, найвологішому ґрунту. Сьогодні шлейф-борони LARI – одні з найбільш популярних агрегатів на ринку. На стенді LOZOVA MACHINERY можна буде ознайомитись із модернізованими рішеннями, реалізованими у бороні.

Прибічників органічного землеробства зацікавить легка зубопружинна борона LIRA XS. Це справжнісінький «механічний гербіцид», що знижує засміченість посівів бур'янами на 85-95 Агрегат спеціалізується на дбайливій обробці під час ранньовесняного боронування.

Також відвідувачі зможуть побачити в експозиції LOZOVA MACHINERY найлегшу ротаційну борону на ринку – DINAR. Цей універсальний агрегат із шириною захвату 6 метрів працює з тракторами від 80 к.с. Ротаційну борону можна використовувати й по високим сходам до 20 см, вона дбайливо обробить зернові, просапні та овочеві культури на всіх типах ґрунтів.

Бездоганна точність та маневреність, легкість та продуктивність, простота в експлуатації – усе це про причіпний обприскувач SPRAYMARC з об'ємом бака 3000 л. Докладніше з ним познайомитись відвідувачі зможуть на стенді компанії. Обприскувач оснащений комп'ютерною системою для автоматизації роботи з GPS-навігатором Bravo-400, що забезпечує автоматичне підтримання норми внесення рідини при зміні швидкості руху трактора.

Чекаємо на вас на нашому стенді!

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 754 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz