Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Березень » 27 » МАУ докладає всіх можливих зусиль для евакуації українських громадян додому

Розміщення новин компаній

МАУ докладає всіх можливих зусиль для евакуації українських громадян додому

У зв'язку із прийняттям Урядом України рішення про продовження карантину до 24 квітня 2020 року і повне припинення пасажирського сполучення, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» вводить додаткові спецрейси для вивезення українців додому протягом найближчих двох діб.

Відповідно до публічної і доступної інформації щодо повної заборони на здійснення пасажирських перевезень з 28 березня 2020 року, МАУ звернулася до державних органів з проханням надати авіакомпанії можливість виконати разові евакуаційні рейси, на які вже заброньовані і зареєстровані пасажири з Амстердама, Лондона, Берліна, Парижа і Франкфурта.

На 27 березня МАУ також ввела додаткові рейси до/з Лондона, Брюсселя, Ніцци, Нью-Йорка. Продаж квитків на ці рейси вже відкритий на сайті авіакомпанії.

Крім того, проаналізувавши потреби пасажирів із повернення до України, МАУ вводить додаткові рейси з Каїра, Парижа, Тбілісі, комбінований рейс Мадрид – Барселона – Київ, а також з Афін з прибуттям до Києва 28 березня.

З моменту оголошення карантину авіакомпанія вже повернула до України понад 17 тисяч українських громадян і готова перевезти ще близько 2-х тисяч протягом найближчих двох діб.

МАУ просить пасажирів ознайомитися з часто вживаними питаннями, перш аніж зв'язуватися з авіакомпанією, оскільки всі канали зв'язку наразі перевантажені

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 977 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz