Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Жовтень » 18 » МАУ готує рестарт рейсів в Рим

Розміщення новин компаній

МАУ готує рестарт рейсів в Рим

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» зацікавлена в збільшенні присутності на італійському напрямку польотів і, починаючи з 10 грудня 2021 року, готується до відновлення польотів за маршрутом Київ-Рим-Київ. Зокрема, рейси в даному напрямку будуть виконуватися щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі.

Авіакомпанія запропонує зручний розклад, який дозволить пасажирам з Риму дістатися в усі регіональні аеропорти України. Зокрема, можна долетіти з Риму в Запоріжжя (OZH), Дніпро (DNK), Харків (HRK), Одесу (ODS) та Львів (LWO) зі стикуванням в Міжнародному аеропорту «Бориспіль». Крім цього, зручний розклад дозволить подорожувати з пересадкою в Борисполі в наступні міста:

∙ Каїр (CAI), Єреван (EVN), Тбілісі (TBS), Баку (GYD), Дубай (DXB), Тель-Авів (TLV) і Кишинів (KIV)

Авіакомпанія продовжує уважно стежити за розвитком епідеміологічної ситуації та правилами перетину кордонів в кожній країні, куди виконує рейси. Крім цього, МАУ нагадує про свою готовність до подальшого відновлення рейсів, з огляду на позитивні епідеміологічні чинники і за умови отримання дозволів на виконання рейсів.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 916 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz