Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Жовтень » 25 » МАУ готує зимові рейси до Ташкента

Розміщення новин компаній

МАУ готує зимові рейси до Ташкента

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» інформує про плани продовжити польоти до Ташкента на період зимової навігації починаючи з 5 листопада.

Крайній рейс у літньому розкладі запланований на 29 жовтня і МАУ, розуміючи попит на даному напрямку, готується до продовження польотів на маршруті. Рейси у зимовому розкладі виконуватимуться один раз на тиждень.

Окрім цього, МАУ запустила промо ціни на рейси до/з Ташкента на 29 та 30 жовтня. Мінімальна ціна квитка стартує від 149USD* в одну сторону.

Нагадуємо, що рейси між Києвом та Ташкентом було відновлено в грудні 2020 року.

Ознайомитися з розкладом рейсів та придбати квитки можна на офіційному сайті авіакомпанії.

Авіакомпанія продовжує уважно стежити за розвитком епідеміологічної ситуації та правилами перетину кордонів в кожній країні, куди виконує рейси. Крім цього, МАУ нагадує про свою готовність до подальшого відновлення рейсів, з огляду на позитивні епідеміологічні чинники і за умови отримання дозволів на виконання рейсів.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 815 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz