Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2022 » Лютий » 3 » МАУ готується відкрити повітряні ворота Норвегії

Розміщення новин компаній

МАУ готується відкрити повітряні ворота Норвегії

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» має намір розпочати нові регулярні рейси до столиці та найбільшого міста Норвегії – Осло. Таким чином, МАУ стане першою та наразі єдиною авіакомпанією України, яка розпочне польоти за вказаним маршрутом. Рейси між Києвом та Осло будуть виконуватися на середньомагістральному літаку Embraer-190 у трикласовому компонуванні салону з кабінами: бізнес, економ-преміум та економ.

Авіасполучення за вказаним північним маршрутом передбачено вже з 01 червня 2022 року. Рейси будуть виконуватися тричі на тиждень – щосереди, щоп’ятниці та щонеділі. Виліт з аеропорту Бориспіль (KBP) запланований о 08:25 з прибуттям до Осло (OSL) о 10:15. Зворотний рейс о 16:00, прибуття в Бориспіль о 17:50.

Завдяки зручному розкладу пасажири з Норвегії матимуть змогу скористатися стикуванням в Міжнародному аеропорту «Бориспіль», а далі продовжити свою подорож міжнародними рейсами до Стамбула (IST), Тель-Авіва (TLV), Тбілісі (TBS), Каїра (CAI), Кишинева (KIV), Баку (GYD), Єревана (EVN), Тенерифе (TFS), Рима (FCO), Афін (ATH), Ларнаки (LCA), Спліта (SPU), та Будапешта (BUD).

Окрім того, зручне стикування дозволяє продовжити мандрівку Україною – до її найбільш відомих регіональних міст: Одеси (ODS), Харкова (HRK), Дніпра (DNK), Херсона (HRK), або ж відразу відвідати столицю – Київ.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 920 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz