Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Липень » 9 » МАУ нарощує перельоти на 5 ключових напрямках

Розміщення новин компаній

МАУ нарощує перельоти на 5 ключових напрямках

Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України збільшує кількість рейсів на найбільш популярних міжнародних напрямках у зв’язку з різким зростанням попиту на авіаперельоти на початку літа. Відповідний тренд обумовлений пом’якшенням умов перетину кордонів в умовах коронакризи та активізацією туристичного авіатрафіку.

Завдяки органічному збільшенню обсягів перевезень, у липні пасажири МАУ матимуть більший вибір рейсів за такими напрямками:

Київ – Афіни – Київ (KBP – ATH - KBP) – до рейсів щовівторка, щочетверга та щоп’ятниці додаються нові частоти щонеділі з 11.07.2021 та щосуботи з 31.07.2021.

Київ – Ларнака – Київ (KBP - LCA - KBP) – щоденні рейси із додатковою частотою щопонеділка з 12.07.2021.

Київ – Каїр – Київ (KBP - CAI - KBP) – щопонеділка, щовівторка з 13.07.2021, щосереди, щочетверга, щоп’ятниці з 23.07.2021 та щонеділі.

Київ – Баку – Київ (KBP - GYD - KBP) - щоденні рейси з урахуванням додаткових частот щовівторка з 13.07.2021 та щосуботи з 24.07.2021.

Київ – Єреван – Київ (KBP - EVN - KBP) - щоденно + додаткові частоти щопонеділка з 26.07.2021 та щочетверга з 29.07.2021.

Оновлений розклад за вказаними авіамаршрутами дозволить пасажирам скористатися більш комфортними стиковками. Зокрема:

Рейси Київ – Каїр забезпечать більший вибір при сполученні через Київ (KBP) до/з Парижа, Мілана, Лондона, Амстердама, Женеви, Берліна, Мюнхена, Вільнюса, Барселони, Праги, Тбілісі та регіонів України.

Рейси Київ – Баку дозволять забезпечити пасажирам зручне сполучення через Київ (KBP) до/з Тель-Авіва, Парижа, Мілана, Лондона, Амстердама, Женеви, Берліна, Мюнхена, Вільнюса, Барселони, Ларнаки, Праги та регіонів України.

Оновлений розклад на напрямку Київ – Єреван дозволить забезпечити пасажирам зручне сполучення через Київ (KBP) до/з Тель-Авіва, Парижа, Мілана, Лондона, Амстердама, Женеви, Берліна, Мюнхена, Вільнюса, Барселони, Ларнаки, Праги та регіонів України.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 763 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz