Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Листопад » 20 » МАУ повертається в Єреван з 4 грудня 2020

Розміщення новин компаній

МАУ повертається в Єреван з 4 грудня 2020

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» рада повідомити про можливість відновлення рейсів в Єреван (Вірменія) з 04 ​​грудня 2020. Рестарт після тривалої паузи став можливий завдяки стабілізації ситуації в регіоні. МАУ планує здійснювати польоти в аеропорт «Звартноц» та оборотні рейси до Києва двічі на тиждень.

МАУ уважно стежить за ситуацією в регіоні і за епідеміологічною ситуацією в країні. Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 496 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz