Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Травень » 20 » МАУ повідомляє про можливе відновлення рейсів до/з Ізраїлю

Розміщення новин компаній

МАУ повідомляє про можливе відновлення рейсів до/з Ізраїлю

З метою забезпечення безпеки пасажирів та екіпажу «Міжнародні авіалінії України» були змушені скасувати рейси до/з Тель-Авіва починаючи з 13 по 23 травня 2021 року.

Однак, МАУ спостерігає позитивну тенденцію в нормалізації ситуації. Тому після проведення внутрішньої оцінки ризиків, врахування чинних норм аеропорту імені Бен-Гуріона та повідомлень авіаційних служб України та Ізраїлю, МАУ розглядає можливість відновлення рейсів з 24 травня 2021. Авіакомпанія планує виконати рейси Київ-Тель-Авів-Київ відповідно до графіка нижче:

Q Київ-Тель-Авів – 24.05, 26.05, 30.05, 31.05

Q Тель-Авів-Київ – 25.05, 27.05, 31.05

Рейси Одеса-Тель-Авів-Одеса скасовані до 31 травня 2021 року включно.

Для квитків із фактично скасованими рейсами можливі такі дії:

Q Зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу відповідно до тарифу в оригінальному класі протягом періоду дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом.

Q Обмін квитка на промо-код із додатковим 25% бонусом на веб-сайті МАУ.

Q Повернення коштів.

Рішення МАУ щодо виконання рейсів буде переглядатись кожні 48 годин, враховуючи оновлення щодо обмежень рейсів до аеропорту TLV. У разі змін, авіакомпанія повідомить про це додатково.

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 692 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz