Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Січень » 20 » МАУ пропонує уряду переглянути вимоги щодо в’їзду в Україну для іноземців

Розміщення новин компаній

МАУ пропонує уряду переглянути вимоги щодо в’їзду в Україну для іноземців

На даний час серед урядів держав світового рівня набирає оберти масова вакцинація місцевого населення, яка матиме сталу тенденцію до збільшення впродовж поточного року. У зв’язку з цим, ВООЗ, держави-учасниці ЄС, а також міжнародні організації у сфері авіаційного транспорту дискутують щодо введення електронного сертифікату про вакцинацію від COVID-19 для спрощення перетину міжнародних кордонів.

При цьому, за даними МОЗ України, держави в активній стадії вакцинації належать до переліку так званих країн червоної зони станом на 18 січня 2021, що для пасажирів означає обов’язкову самоізоляцію одразу після прибуття або ж повторне проходження ПЛР-тесту.

З метою полегшення перетину українського кордону, МАУ звернулась до Міністерства охорони здоров’я в особі Максима Степанова з пропозицією переглянути та затвердити нові правила щодо в’їзду в Україну вакцинованих осіб за наявності фізичного або електронного сертифікату про щеплення від COVID-19. Це сприятиме поступовому збільшенню пасажиропотоку в країну, а також позитивно впливатиме на формування вакцинальної кампанії в Україні.

Нагадаємо, що з урахуванням особливостей дотримання необхідних температурних режимів, транспортування вакцини авіаційним транспортом є найбільш швидким та надійним способом доставки. З метою забезпечення доставки вакцин, авіакомпанія МАУ підготувала літаки типу Boeing 737 та Boeing 767 для перевезення вакцини в якості вантажу.

Авіакомпанія завжди займає проактивну позицію і висловлює свою готовність щодо транспортування вакцини як в Україну, так і по всьому світу.

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 330 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz