Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Листопад » 9 » МАУ розширює присутність у столиці Великобританії

Розміщення новин компаній

МАУ розширює присутність у столиці Великобританії

З 17 грудня 2020 авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відкриє рейси до одного з найбільших аеропортів Європи – лондонського «Хітроу». При цьому МАУ продовжуватиме польоти в інший аеропорт столиці Великобританії - «Гетвік».

Аеропорт «Хітроу» вважається одним з провідних аеропортів світу. Протягом останніх п'яти років Хітроу є «Кращим аеропортом в Західній Європі» і протягом рекордних 10 років - «Кращим аеропортом для шопінгу» за версією Skytrax World Travel Awards. Основною перевагою є те, що аеропорт знаходиться в густонаселеному районі з розвиненою інфраструктурою, тому дорога до центра міста займає лише 15 хвилин.

МАУ планує здійснювати польоти в аеропорт «Хітроу» тричі на тиждень по четвергах, суботах та неділях. У той же час польоти в «Гетвік» відбуватимуться щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Таким чином авіакомпанія зможе обслуговувати маршрут з частотою шість, а в новорічні свята сім разів на тиждень.

Q Рейс PS 117 буде виконуватися з Києва (KBP) о 09:50 і прибувати в Лондон (LHR), Термінал 2 об 11:25.

Q Зворотний рейс PS 118 запланований з Лондона (LHR), Термінал 2 на 12:20 з прибуттям до Києва (KBP) о 17:40.

Таким чином МАУ пропонує своїм пасажирам зручні міжнародні стикування з Лондону, аеропорт «Гетвік» (LGW) через Київ в Дубай (DXB), Каїр (CAI), Тель-Авів (TLV), Єреван (EVN), Тбілісі (TBS) та Баку (GYD), а також стикування з внутрішніми маршрутами – Харків (HRK), Дніпро (DNK), Одеса (ODS), Львів (LWO), Миколаїв (NLV), Херсон (KHE).

Та з аеропорту «Хітроу» (LHR) через Київ в Дубай (DXB), Тель-Авів (TLV), Тбілісі (TBS), Баку (GYD), та за внутрішніми маршрутами в Харків (HRK), Дніпро (DNK), Одесу (ODS), Львів (LWO), Миколаїв (NLV), Херсон (KHE).

З Києва через Хітроу (LHR) в партнерстві з Air Canada українцям пропонуються зручні стикування в Торонто (YYZ), Монреаль (YMQ), Ванкувер (YVR) та в Орландо (MCO) в партнерстві з British Airways.

З Києва через Гетвік (LGW) в партнерстві з British Airways можна дістатися на Маврикій (MRU) та Бермуди (BDA).

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 270 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz