Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Жовтень » 4 » МАУ скасовує наступний рейс до Єревана 5 жовтня 2020

Розміщення новин компаній

МАУ скасовує наступний рейс до Єревана 5 жовтня 2020

Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України продовжує аналіз доцільності польотів у зону Вірменсько-Азербайджанського конфлікту відповідно до вимог авіаційної безпеки.

За підсумком ризиків було вирішено скасувати четвертий регулярний рейс Київ-Єреван PS611, запланований на понеділок 5 жовтня о 17:10 UTC.

Авіакомпанія прийняла відповідне рішення, керуючись виключно високим пріоритетом безпеки польотів та необхідністю дотримання міжнародних стандартів авіабезпеки. Окрім цього, самостійні дії МАУ щодо обмеження польотів у зону конфлікту синхронізуються із позицією Державної авіаційної служби України.

«Ми залишаємося послідовними у своєму рішенні та розглядаємо кожен рейс окремо. Наразі ми прийняли рішення про відміну рейсу 5.10. На превеликий жаль, ситуація в регіоні залишається нестабільною. Безпека - наш безсумнівний пріоритет. Усі в компанії бажають, щоб ситуація нормалізувалася і ми змогли повернутися до виконання своєї регулярної програми польотів, адже Вірменія - одна із найбільш відвідуваних українцями країн.» - СЕО авіакомпанії Євгеній Дихне.

Представники авіакомпанії забезпечать необхідну комунікацію з пасажирами вказаного рейсу та нададуть їм всю необхідну підтримку, яку передбачає дана ситуація.

Подальшу інформацію можна відстежувати на сайті авіакомпанії
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 534 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz