Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2019 » Травень » 24 » МАУ у переліку найбільш пунктуальних перевізників аеропорту Пекіна

Розміщення новин компаній

МАУ у переліку найбільш пунктуальних перевізників аеропорту Пекіна

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» посіла четверте місце у рейтингу пунктуальності зарубіжних перевізників – партнерів Міжнародного аеропорту Пекіна Beijing Shoudu за підсумками квітня 2019 року.

Так, протягом квітня 2019 року МАУ виконала 30 рейсів за маршрутом Київ – Пекін – Київ, 26 з яких – чітко за розкладом. Достатньо високий показник пунктуальності – близько 83,33 % – дозволив провідному українському перевізнику посісти гідне четверте місце у рейтингу пунктуальності серед іноземних перевізників, розділивши його з авіакомпанією Swiss International, та поступившись таким авіакомпаніям як SriLankan Airlines (88,24% пунктуальності), Air Astana (85,11%) та Azerbaijan Airlines (84,62%).

Ранжування проводилося серед іноземних авіакомпаній, які у квітні виконали від 8-ми до 59-ти рейсів з терміналів аеропорту Beijing Shoudu.

«Регулярні рейтинги пунктуальності – ефективний інструмент оцінки якості сервісу і взаємодії авіаперевізника, хендлінгової служби та аеропорту. Вони дуже важливі при виконанні далекомагістральних рейсів, зокрема до/з Пекіна, для забезпечення вчасних та зручних стикувань з іншими пунктами розгалуженої маршрутної мережі МАУ і дотримання розкладу таким чином, щоб виконати розворот літака в обидва боки в межах однієї доби, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. – Крім цього, необхідно врахувати той факт, що існуюча потреба обльоту закритого повітряного простору РФ подовжує маршрут і збільшує час польоту, що створює для МАУ несприятливі конкурентні умови у порівнянні з авіакомпаніями, які мають можливість літати з Пекіна на Захід за прямим і коротшим маршрутом. Ми в МАУ пишаємося тим, що нашій команді вдається стабільно зберігати високі показники пунктуальності».
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 406 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz