Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2019 » Травень » 28 » МАУ відкриває рейси до Ізміра

Розміщення новин компаній

МАУ відкриває рейси до Ізміра

У період літньої навігації 2019 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширить географію польотів та розпочне виконання власних прямих рейсів до Ізміра.

Починаючи з 15 червня 2019 року, пасажири зможуть дістатися прямими рейсами МАУ з Києва до Ізміра. Рейси між Києвом та Ізміром виконуватимуться щоденно на середньомагістральних повітряних суднах Boeing 737-800 Нового покоління та Embraer.

Розклад рейсів:

№ рейса Напрямок Дні Відправлення* Прибуття*

PS701 Київ-Ізмір щоденно 11:05 13:25
PS702 Ізмір-Київ щоденно 14:10 16:40
*Час місцевий

Квитки можна придбати на сайті, у касах і контактному центрі авіакомпанії МАУ, а також у спеціалізованих агенціях.
Мінімальна вартість перельоту в один бік з урахуванням податків та зборів складатиме 819 гривень* за умови завчасного бронювання.

«Завдяки прямому сполученню між Києвом та Ізміром українці отримають можливість відкрити для себе нові куточки Туреччини. У той же час іноземні пасажири зможуть завітати до України або ж скористатися широкою маршрутною мережею МАУ з рейсами до міст Західної Європи та країн Скандинавії зі зручною пересадкою у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

* Ціна може відрізнятися залежно від напрямку та змінюватися відповідно до коливань курсу гривні відносно долару США.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 412 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz