Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2022 » Лютий » 9 » МАУ запроваджує безбагажні тарифи до Америки

Розміщення новин компаній

МАУ запроваджує безбагажні тарифи до Америки

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширює можливості для подорожі прямими рейсами з Києва до Нью-Йорка та Торонто.

Так, за вказаними напрямками МАУ ввела доступні безбагажні тарифи, які забезпечуватимуть ширші можливості при плануванні трансатлантичної подорожі point-to-point прямими рейсами. При цьому, пасажирам транзитних маршрутів пропонуватимуться виключно тарифи сімейств Economy Standard та Premium, а також Business Saver та Business Flex, які включають в себе перевезення багажу.

Наразі, безбагажні тарифи сімейства Economy Lite на міжнародних та внутрішніх рейсах МАУ передбачають можливість перевезення лише одного місця ручної поклажі до 7 кілограмів. Однак авіакомпанія розширює можливості тарифу Economy Lite для далекомагістральних рейсів до Нью-Йорка та Торонто, дозволяючи пасажирам, які обирають тариф без багажу, перевозити основну ручну поклажу до 7 кілограмів, а також другу сумку до 5 кг.

При цьому, окрім безбагажних тарифів на рейсах point-to-point до Торонто та Нью-Йорка пасажири можуть як і раніше скористатися традиційними тарифами з багажем.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 726 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz