Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2021 » Липень » 3 » Меню уболівальників: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020

Розміщення новин компаній

Меню уболівальників: яку їжу найчастіше замовляли під час Євро-2020

Черговий футбольний тиждень позаду. Хтось уболівав під корвалол, а хтось - під піцу і бургери. У сервісі доставки їжі Rocket вирішили дізнатися найпопулярніші страви, які замовляли під час Чемпіонату Європи з футболу.

Очолює їстівну збірну найбільш популярна страва — картопля фрі. Друге і п'яте місця залишаються за солодкими газованими напоями. На третьому місці розташувалася піца «Гавайська», яку замовляли трохи більше, ніж сет «Філадельфія». Також до складу збірної потрапили дві популярні піци — «Маргарита» і «Чотири сири». Єдиним українським «гравцем» виявився борщ по-домашньому з м'ясом.

Цікаво, що тільки під час матчу збірної України зі збірною Австрії, в топ замовлень українських уболівальників увійшли борщ і вареники з картоплею.

Також аналітики Rocket відзначають збільшення популярності бургерів, пива, курячих крилець, камамберу фрі, пивних тарілок і піци на період матчів.

Варто зазначити, що рейтинг складався без урахування страв з популярних мереж швидкого харчування. Так як на фастфуд доводиться більша частина замовлень, в рейтингу брали участь би виключно бургери.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 700 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz