Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2020 » Вересень » 8 » На 3D-принтері отримали перший стейк з використанням рослинних інгредієнтів

Розміщення новин компаній

На 3D-принтері отримали перший стейк з використанням рослинних інгредієнтів

Учасники стартапу Redefine Meat отримали перший стейк з допомогою 3D-друку і підбирають ресторани для тестування страви вже цього року, а потім масштабують технологію одразу в кількох країнах.

Зростання популярності альтернатив м'ясу призвело до того, що на ринку вже є яловичина і свинина на рослинній основі. Redefine Meat хоче поповнити список синтетичного м'яса також і стейком на рослинній основі, повідомляє The Page з посиланням на Businessinsider.

Компанія змогла успішно відтворити смак, запах і текстуру яловичого фаршу з використанням рослинних інгредієнтів. Отриманий продукт складається з усіх рослинних і веганських інгредієнтів, включно із соєвими та гороховими білками, кокосовим жиром і соняшниковою олією.

Redefine Meat почне тестувати свою продукцію у ресторанах п'яти країн. Після успішних випробувань технології 3D-друку м'яса передадуть рестораторам інших країн, щоб стейки можна було виготовити на місцях.

«Ми імітуємо структуру м'яса і тканин з допомогою 3D-принтера. Цю технологію можна відтворювати у будь-яких умовах, тому ми можемо масштабуватися», — зазначив генеральний директор компанії Ешчар Бен-Шитріт.

Redefine Meat засновано 2018 року. У 2019 році стартап зібрав $6 млн інвестицій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 493 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz