Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Вересень » 8 » ОЛЕКСАНДР ТИМЧИК ТА МАША ГОЛУБ В КАМПАНІЇ ULTRABOOST 21 «ЗАРЯДЖАЙСЯ БІГОМ»

Розміщення новин компаній

ОЛЕКСАНДР ТИМЧИК ТА МАША ГОЛУБ В КАМПАНІЇ ULTRABOOST 21 «ЗАРЯДЖАЙСЯ БІГОМ»

З нагоди виходу нового кольору легендарних кросівок ULTRABOOST 21 adidas представляє продовження кампанії «Заряджайся бігом» за участю амбассадорів бренду. Футболіст Олександр Тимчик, а також капітан adidas Runners Kyiv Маша Голуб стали героями кампанії, яка дарує енергію і надихає на заняття бігом.

В рамках кампанії adidas представляє новий колір кросівок ULTRABOOST 21 – Tokyo. Модель виконана в нейтральних відтінках: чорному та білому, і зберігає всі інновації adidas ULTRABOOST 21:

● ADIDAS LEP (Linear Energy Push) – модернізована система TORSION, що отримала назву Linear Energy Push та інтегрована в підошву, яка забезпечує на 15% більш високу стійкість стопи і покращує амортизацію.

● Optimized BOOST – в проміжній підошві міститься на 6% більше гранул BOOST для поліпшеної підтримки і комфорту під час бігу.

● PRIMEKNIT+ – вдосконалений матеріал для більш ефективної підтримки і більш комфортного руху.

● Принципи сталого розвитку – верх моделі виготовлений з PRIMEBLUE – матеріалу, який на 50% складається з переробленого океанічного пластику, зібраного з прибережних територій, перш ніж він встиг потрапити в океани – що підтверджує прихильність бренду adidas до політики сталого розвитку та місії #ENDPLASTICWASTE.

Модель adidas ULTRABOOST 21 доступна в магазинах adidas та на сайті adidas.ua.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 584 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz