Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Серпень » 2 » Parallel підтримує розвиток автоспорту в Україні

Розміщення новин компаній

Parallel підтримує розвиток автоспорту в Україні

Parallel активно сприяє становленню аматорського автоспорту. Компанія систематично надає паливну підтримку для організації офіційних чемпіонатів авто- та мотогонок в регіонах своєї присутності.

Так, у липні в Маріуполі відбувся третій етап відкритого Чемпіонату Донецької області з Drag Racing - парної спринтерської гонки на чверть милі (402,33 метра). Parallel виступила спонсором у класі Unlim Street, в якому беруть участь найпотужніші автомобілі, створені для доріг загального користування. Найбільш видовищне протистояння було між київськими пілотами на Audi rs7 і BMW m 5. Кращий час показав Олександр Момот на BMW m 5 - 9,937 секунд.

«Ми працюємо над розвитком культури водіння в Україні шляхом підтримки офіційних автомобільних змагань, щоб показати, що швидкість, драйв і адреналін можна відчути в безпечних умовах і без порушень ПДР. Всі призери отримали якісне пальне Perfekt 95, яке дозволяє двигуну максимально розкрити свій потенціал», - зазначив генеральний директор Parallel Андрій Олександрович Собко.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 558 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz