Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2018 » Травень » 22 » Партнерська програма ОТП Банку з Заводом Кобзаренка - нові можливості для аграріїв

Розміщення новин компаній

Партнерська програма ОТП Банку з Заводом Кобзаренка - нові можливості для аграріїв

Продовжуючи розширювати можливості доступного фінансування українських аграріїв, ОТП Банк підписав договір про партнерство з Заводом Кобзаренка - виробником №1 тракторних причепів в Україні. За умовами договору, при придбанні продукції заводу за кредитні кошти ОТП Банку позичальник отримує можливість купити техніку за спеціальною ціною.

Банківське фінансування для придбання продукції заводу надається в національній та іноземній валюті строком до 5 років. Заставою по кредиту може виступати як обладнання, що фінансується, так і альтернативна застава.

«За довгий час обслуговування аграріїв ми більш глибоко вивчили їхні потреби і бачимо істотний потенціал у розвитку партнерських програм. Зокрема, завдяки цій програмі, наш клієнт одночасно отримує якісну продукцію компанії-виробника №1 в своєму сегменті, знижку на її придбання і високоякісне обслуговування в європейському банку», - зазначив Сергій Ковальов, Начальник управління продажів великим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».

Для надання аграріям оптимальних умов фінансування ОТП Банк також активно розвиває партнерські програми з постачальниками ЗЗР, агрохімії, добрив і палива. На сьогодні, партнерами ОТП Банку виступають такі міжнародні компанії, як Syngenta і BASF. Серед національних компаній партнерами банку є: «ALFA Smart Agro», «UKRAVIT», Агрісол, «Агросем», «Агро Арена», «Техноторг», компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія».

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакета «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 557 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz