Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2017 » Червень » 9 » Переможці мотокросу в Слов'янську отримали в подарунок паливо від «Параллелі»

Розміщення новин компаній

Переможці мотокросу в Слов'янську отримали в подарунок паливо від «Параллелі»

Компанія «Параллель» виступила генеральним паливним спонсором щорічних змагань з мотокросу на Кубок міського голови Слов'янська. Переможці турніру отримали в подарунок від нафтотрейдера якісне паливо - бензин Perfekt-95.
Відкриття мотосезону проходило на вже знайомій мотоциклістам трасі - в кар'єрі в мікрорайоні Артема. 60 учасників з Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Полтавської та Харківської областей боролися за звання кращих мотокросменів. Заїзди проходили у 8-ми різних класах, вік учасників варіювався від 9 до 65 років.

Господарі турнира стали переможцями відразу у трьох класах заїздів. У класі «65 см3» серед дітей перемогу отримав 11-річний Тимур Ляшенко. У класі «Любителі», в якому зазвичай змагаються мотокросмени віком від 25 до 35 років, 1-е місце дісталося Сергію Зарембі, а кращим у класі «Новачок» стал Дмитро Кисіль. У заїзді класу «85 см3» (вік від 25 років), переможцем було визнано Ярослава Крапівцева з Лисичанська Луганської області, а ось у класі «OPEN» переможний п'єдестал зайняв полтавчанин Костянтин Уткін. Змагалися в своїй майстерності й мотоциклісти віком від 40 до 65 років. У класі «Ветерани I групи» золоту медаль здобув Андрій Безсонов з Харкова, а в класі «Ветерани II групи» перемогу здобув Сергій Пузанов (Добропілля). Також в рамках змагань пройшов ретро-заїзд (клас «Повітряне охолодження»), в якому всю силу і міць своїх моторів продемонстрували мотоцикли 70-х років минулого століття. І тут на висоті виявився Олександр Краснорудський на своїй «Яві» (1974 року випуску) з м.Лозова Харківської області.

«Ми знаємо, що величезна кількість наші клієнтів обожнюють авто- і мотоспорт. Для нас підтримка таких спортивних заходів - це прекрасна можливість не тільки продемонструвати преміальність паливного бренду «Параллелі», а й підвищити впізнаваність нашої компанії, розширити базу нашої маркетингової активності в регіонах присутності нашого бізнесу», - зазначив генеральний директор компанії «Параллель» Христо Іванчев.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1532 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz