Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2020 » Лютий » 28 » Перша українська соняшникова олія-спрей Healthy Style - інноваційний продукт від Olkom

Розміщення новин компаній

Перша українська соняшникова олія-спрей Healthy Style - інноваційний продукт від Olkom

Olkom Group представляє нову лінійку олій Healthy Style, які не мають аналогів серед національних виробників. Це натуральні ароматизовані соняшникові олії в новому форматі упаковки - зручному аерозольному балончику, який дозволяє зберегти смак, аромат і всі корисні властивості насіння соняшнику. Новинки вже представлені у фірмовій крамниці Olkom.

Маючи багатий досвід у виробництві соняшникової олії за класичною технологією, Група компаній Olkom поставила перед собою амбітні цілі зі створення принципово нового продукту. В умовах високої конкуренції необхідно було зробити новий продукт незвичайним, яскравим і незабутнім.

«Наша креативна команда підійшла системно до вирішення завдання: були вивчені український і європейський ринки, конкурентне середовище і вподобання покупців. На заході олія-спрей вже давно поширений тренд, а ось в побуті українських покупців його можна зустріти не так часто, — коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. — Після ретельного аналізу ми зрозуміли, що готові вивести на український ринок якісний і корисний продукт, унікальний за своїм змістом і форматом упаковки».

Головною особливістю олій Healthy Style стала нестандартна упаковка - герметичний балон, що дозволяє зберігати масло свіжим протягом усього терміну використання. Зверху на балон надітий трирежимний диспенсер. При натисканні на клапан розпилення стиснене повітря видавлює масло з пакета у вигляді спрею, струменя або крапель, в результаті чого відбувається рівномірний розподіл продукту без надлишків або відходів. Тому такий формат упаковки дає можливість істотно скоротити витрату масла.

Унікальність масел Healthy Style полягає не лише у функціональній упаковці, але і в змісті. Завдяки ідеальній багатоступеневій системі очищення на швейцарському обладнанні соняшникова олія Olkom зберігає максимальну кількість вітамінів і мікроелементів і відповідає найвищим стандартам якості. Лінійка Healthy Style представлена 4-ма видами соняшникової олії: «Цитрусовий мікс», «Запашний каррі», «Прованські трави» і «Класична соняшникова олія».

«При створенні лінійки Healthy Style ми були готові до інновацій та експериментів, щоб привернути увагу до нашого продукту. І нам це вдалося! — розповіла Оксана Зайченко, заступник Голови правління ПрАТ «КМЗ» — На українському ринку вже представлені оливкові олії-спреї. Ми ж перші в Україні створили ароматизовані соняшникові олії, які можуть по праву вважатися основою здорового харчування, так як зроблені з екологічно чистої сировини і відповідають найсучаснішим вимогам якості».

Завдяки обраному формату упаковки ароматизовані соняшникові олії Healthy Style мають ряд істотних переваг: економія, зручність, свіжість, простота у використанні і доступна ціна. Масло в упаковці-спреї стане не тільки корисним продуктом для готування, а й, свого роду, стильним кухонним гаджетом. Новинки вже можна купити у фірмовому магазині Olkom і найближчим часом вони з'являться на полицях супермаркетів України.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 474 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz