Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2021 » Липень » 30 » «Пюре з екзотичним манго» – смачна фруктова новинка від ТМ «Чудо-Чадо»

Розміщення новин компаній

«Пюре з екзотичним манго» – смачна фруктова новинка від ТМ «Чудо-Чадо»

Влітку 2021 р. компанія Vitmark продовжує дивувати малих бешкетників смачними та корисними новинками. Цього разу для розширення раціону малюків від 8 місяців компанія пропонує спробувати смак манго у поєднанні із яблуком та бананом. Новинка є гарною альтернативною зарубіжним виробникам та може стати першим екзотичним смаком, який спробує ваше малятко.

Фруктове «Пюре з манго, яблук та бананів» виготовлене із 100% фруктів, без доданого цукру у складі. Манго було обране для екзотичного міксу не лише тому, що цей фрукт дуже смачний, але і тому, що він корисний для здоров’я. Плід манго містить білки, вуглеводи, клітковину, вітаміни А і В, бетакаротин, органічні кислоти, калій, кальцій, магній, цинк. Новий смак доповнить лінійку фруктових пюре ТМ «Чудо-Чадо», що випускаються в зручній м’якій упаковці дой-пак обсягом 90 г.

Пюре зручно брати з собою на прогулянку або подорож – воно повністю герметичне до моменту відкриття, дитині не потрібна ложечка чи соломинка для того, щоб ним поласувати, а отже мама не має хвилюватися про те, як зручно нагодувати малечу. Пюре рекомендоване з 8 місяців, до цього моменту малюк вже має спробувати смак монопюре і може сміливо поринати у світ нових, зокрема, екзотичних смаків.

«Серед українських виробників дитячого харчування ми стали першими, хто запропонував ринку унікальну пропозицію з екзотичним фруктом. До випуску манго-новинки ми традиційно виготовляли пюре та соки із «місцевих» фруктів: груш, яблук, персиків, слив, а також – з бананів, що вже стали «рідними», а не «екзотичними» фруктами для більшості українських родин. Підкреслю, що пюре манго у новому продукті повністю натуральне, як і вся продукція під ТМ «Чудо-Чадо», – говорить Юлія Куцос, менеджер бренду «Чудо-Чадо».

Нагадаємо, що у червні компанія анонсувала запуск продажів унікального продукту – готових до вживання каш з фруктовим пюре. Також компанія представила ринку новинки під ТМ «Чудо-Чадо» в категорії фруктово-молочні десерти, об’єднавши натуральні фрукти і ягоди з сиром і вершками.

* * * * *


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 406 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz