Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Серпень » 29 » Прем'єра LAND CRUISER 300-ї серії

Розміщення новин компаній

Прем'єра LAND CRUISER 300-ї серії

Статус Toyota Land Cruiser як автомобільної легенди не викликає сумніву. Це 70 років високих досягнень і понад 10 мільйонів проданих автомобілів у 170 країнах світу та інноваційних технологій задля досягнення оптимальних характеристик як на дорозі, так і в умовах бездоріжжя.

Автосалон Toyota представляє:

9 червня в Дубаї Toyota влаштувала світову онлайн-прем’єру абсолютно нового Land Cruiser. Land Cruiser 300-ї серії — це нова генерація флагманського позашляховика Land Cruiser, що зазнав повного оновлення з часів випуску 200-ї серії у 2007 році й посідатиме місце нового флагмана у лінійці позашляховиків Toyota.

Прем’єра Land Cruiser демонструє високі показники якості, довговічності та надійності (QDR), притаманні автомобілям Toyota, а також поліпшені позашляхові характеристики та ходові якості Land Cruiser, гарантуючи водіям комфорт на будь-якій дорозі.

Особливу увагу в рамках прем’єри приділено абсолютно новим двигунам, трансмісії та платформі, що гарантують якісно нові характеристики автомобіля як на дорозі, так і в умовах бездоріжжя. Інновації та вдосконалення — у тому числі й технології, що використовуються вперше, — жодним чином не применшують, а лише покращують характеристики та продуктивність Land Cruiser, яким довіряють і які покликані забезпечити безпеку та надійність на дорозі та в умовах бездоріжжя.

Читати далі ...
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 487 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz